Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Katerega osebnega zdravnika v Kamniku priporočate?

Katerega osebnega zdravnika v Kamniku priporočate?

Pozdravljeni,

lepo prosim za informacijo katerega osebnega zdravnika v Kamniku priporočate? Seveda iščem zdravnika, ki sprejema nove paciente…Zame osebno je pomembno, da je dober diagnostik in da si dva krat na leto, ko pridem k njemu vzame zame več kot 5 minut časa. Hvala…

Želim vam lep dan,

Tea

Jaz sem ravno zaradi sindroma tekoči trak zamenjala osebnega zdravnika. Šla sem v Kamnik k Dr. Bogdan Logar-ju in sem več kot zadovoljna. Vzame si čas in ni mu odveč odgovorit na vprašanje, če ti ni kaj jasno. Je pa res, da se midva vidiva maksimum 1-2 letno. Če pa sprejema nove paciente pa ne vem, najboljše da pokličeš, pa ne se ustrašit sestre, ker po telefonu zna delovati, kot da je neprijazna in nestrpna. Ni …je izredno skulirana ženska, vedno za zajebancijo in hece. Veliko uspeha želim. 🙂

Jaz sem zelo zadovoljna z dr. Plešnar-Cvirn Damjano.

Tudi jaz sem zelo zadovoljna z njo.

Zelo sem zadovoljna z dr. Ivanetičem, pa sestra je tudi ok,

Zelo zadovoljna z dr. Ambrož Mihelčičevo. Je dober diagnostik, vzame si toliko časa, kolikor potrebuješ, včasih je tudi 5 minut dovolj.

DR. Schwarzbartl je tudi zelo fajn, sprejema paciente. Pa zaenkrat še ni hude gužve, ker še nima velik pacientov.

Da ne odpiram nove teme, zanima me katerega zdravnika v ZD Kamnik priporočate. Saj smo se preselili in mi je dosedanji zdravnik predaleč (kljub redkim obiskom). Ima kdo izkušnje z Dr. Kos?

Lp

New Report

Close