Najdi forum

Katere toplice ?

Pozdravljene!

V mesecu maju se z našima malima škratkoma odpravljamo na prvi dopust.
Z možem sva se dokončno odločila za toplice ( morje letos odpade ).
Zelo bi bila vesela, če mi lahko priporočate kakšno dobro zadevo.
Katere toplice so po vaših izkušnjah najbolj primerne za dva mala otroka in seveda za mamico in očija ?

lp in že vnaprej lepa hvala, Darja

zakaj pa ne na morje? jaz še vedno prisegam na morje in morski zrak in odpornost in verjetno tudi boljšo čistočo. cenovno pa najbrž tudi ni razlike, saj so toplice presneto drage.
to je samo moje mnenje. metka

Portorož (Palace, Bernardin), meni so zelo všeč tudi Zreče, zelo lepo je tudi v Radencih in Moravcih, pa so običajno tam zelo navite cene!
Lp, Mateja

Absoluno za Zreče, tja hodimo že tri leta in smo več kot zadovoljni

Lp
Hecka

Mi lahko kaj več poveš o Zrečah, prosim .

V Zrečah imajo super bazene, tudi za otroke in lahko zraven na ležalnikih počivaš. Savna vas je res enkratna, midva z možem greva vsako leto vsaj trikrat v času dopusta tudi v savno, seveda izmenično (kupiš eno karto, potem gre pa za uro ali dve eden, potem pa še drugi – nekdo mora pač čuvati malčka). V dopoldanskem času obiščemo Roglo, se nasmučamo in naužijemo svežega zraka, popoldne pa v bazen. tudi sprehajalne poti so v okolici enkratne, hrana izvrstna, vse samopostrežno, na recepciji igralnica za otroke, skratka res smo zelo zadovoljni in se bomo zagotovo tudi drugo leto vrnili. Tam smo spoznali že veliko mladih družinic kot smo sami in se srečujemo tudi po vrnitvi domov.
Napiši, če te kaj bolj natančnega zanima.

Tudi meni se zdi morje veliko bolj zdravo. Toplice so polne glivic, bolezni. Če že toplice, potem tiste, ki imajo bazen z morsko vodo. Npr. Portorož.

O Hecka najlepša hvala. Seveda me pa najbolj zanima, če so stvari primerne za 24 in 8 mesečnika ? So poleg hotelskega kompleksa tudi apartmajska naselja ?

lp Darja

Da se malo vmešam – super so Vile Zreče, na razpolago imaš tudi garni hotel Zvon, pa hotel Smogavc.
Zelo lepo za otroke tvoje starosti.
Lp, Mateja

Ja, zraven so tudi vile, v katerih so apartmaji, zelo urejeni in čisto zraven toplic. Če greste maja bi bilo to super. Mi gremo običajno januarja ali februarja in nam bolj paše hotel, ker ni treba otroka ohlajati ko zapuščaš bazen. Maja so pa verjetno vile še boljša izbira. Naša mala je bila stara 11 mesecev, ko smo bili prvič in se je zelo dobro obneslo.
Lahko si pogledaš tudi na internetu kaj več o tem, poišči pod unior turizem, potem pa Zreče, ne vem točnega naslova.

Toplo priporočam Zreče. Večkrat sem bila tam, kjer sem imela preko zdravstva rehabilitacijo in točno vem kako je. Super je.

Mene nekaj zanima, če katera ve. Še nikoli nisem bila v Čatežkih toplicah, ker sedaj preko zdravstva grem na rehabilitacijo me zanima vse.
Npr. Kako je hotel urejen, bazeni, savne, hrana, prijaznost itd.
Predvsemi me zanima, ker bo šla zraven še moja družina tako, da ostalo bomo samoplačniki.
Hvala vsem

LP, Doroteja

Dobro se z dobrim vrača:-)))

Hotel Histrion, Bernardin, Portorož. Kup bazenov, odlična hrana, pa še morski zrak. Priporočam!

toplice niso za otroke, voda je pretežka
morje, morje, topla morska voda, zrak
Terme Palas – Portorož, Strunjan Krka zdravilišče , Hoteli morje
Poskusite Hetele Palac NEPTUN PORTOROŽ (manjši hotel, primeren za družine z otroki)
Morska klima zelo koristi, sprehodi in igre ob morju, to je za otroke, da ne bodo pozimi bolni.

Priporočila iz lastnih izkušenj in pripovedovanj mnogih staršev.

mama in vzgojiteljica Marjuča

Jaz ti za poletne počitnice priporočam Šmarješke toplice, za mesec maj niso primerne , ker notranji bazen ni nič posebnega.
Poleti je to pravi mali raj. Imajo samo en velik zunanji bazen za odrasle in enega za otroke, vendar je to za take majhne čisto dovolj. Ni posebne gužve, travnik v kopališču je zgledno urejen, imajo tudi lesena igrala, imaš pa občutek da si sredi gozda. Izven penzionska ponudba je bolj skromna, vendar mi nismo ničesar pogrešali, saj z našim, takrat enoletnikom, ni bilo časa za kaj drugega kot kopanje in igranje v okolici.
Doma smo se bali, kako bo, kako bo sprejel popolnoma novo okolje in nas je zares pozitivno presenetil.

No, v maju pa je pri nas na morju zares lepo, sprehodi so takrat nekaj enkratnega. Bernardin in Hoteli morje so primerni za otroke.

mislim, da ima Koper do 22.4. in Catez do 18.7. neke ugodne akcije za druzine, ne vem ce je to le v marcu in aprilu, ampak za prvega otroka do 12let ne placas nic, za drugega pa so tudi ugodnosti, za vaju od 26.900 5 dni. Popust na Magna kartico itd…

videla sem oglas v vcerajsnjem casopisu, poglej na http://www.terme-catez.si, ker ga zal ne najdem, da bi ti telefon napisala

ampak morje je pa le morje, toda vsak po svoje

lp
T

Glede toplic pazi zaradi glivic. Sploh pri tako malih otrocih!!!!

New Report

Close