Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja katere plenice za ponoči !??

katere plenice za ponoči !??

Hoj hoj !

Mi imamo 12-mesečnico, ki ponoči pije, pije…
Včasih smo imeli v stanovanju bolj suh zrak in se je navadila, sedaj pa je ne moremo odvaditi.
Pa ni problem v tem, ampak – nobena plenička ne zdrži ponoči.
Vsa je mokra. Pleničke, pižamica, žakeljček… potem pa prehlad in kašlanje, ko je vsa premočena.
Poiskusili smo Huggiske, Pampers-extra dry, baby love.
Ima 9 kg.
Kakšen predlog, nasvet, katere pleničke so zdržale vaše polulančke ponoči ?

Želim vam čimprejšnjo pomlad in sonček! Lep pozdrav, M.

Mi smo imeli Linostarke.
So bile boljše kot ostale, pa vseeno je bila kdaj kakšna lužica. Potem sem ga včasih previla medtem ko je pil.
Pomaga, če bodija ne zapneš in če je pižamca (če je enodelna) bolj “na komot” – sem ugotovila, da bodi stisne pleničko in potem ni prostora za lužico…

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

Poskusi Pampers Active Fit.

Pri nas imamo šele dvomesečnico, pa se že večkrat ponoči preoblačimo. Uporabljamo pamperske, drugih še nismo probali. Velike so dovolj, saj so za 4 do 9 kg, mala pa tehta okrog 5 kg. Kupujemo jih pri nas, pravijo, da so avstrijske boljše, toda nimamo možnosti non stop laufati čez mejo! Če imate pri vas to možnost, poskusite, morda je res!
Lp Li Ann*

tudi jaz sem ugotovila, da velikokrat plenice same po sebi sploh ne puščajo, ampak tekočino iz njih preprosto vlečejo oblačila na točkah, kjer se zelo tiščijo plenice oz. se mogoče celo zavihajo pod njo (efekt “kapilarnega vleka”). Če tega tiščanja ni, je lahko noter tudi ohoho lužice…

Mi imamo za ponoči Pampers Active fit in nam še nikoli niso premočile, prej pa smo se preoblačili tudi 2x na noč. Dobijo se pri nas samo v Mullerju in so kar precej drage. Se pa splačajo kupitv Avstriji.

Kakšna velikost pa obstaja?Naša trimesečnica ima malo manj kot šest kil in jo pamperske 4-9 kg včasih prav zarežejo med nogicami…..pa tudi kdaj prepuščajo,

LPT.

Pri naših so ene in edine, ki ne prepuščajo FIXIES (za 2-letnika velikost XXL), za 8-mesečnico pa od 9-20 kg…….Jih ne menjam za nobene druge!

anina

Naš ima nekaj čez 8 kg in uporabljamo 7-18 kg. Active fit so dosti bolj nežne od navadnih pampersk in še ob straneh se lepo prilegajo, tako da tudi če celo noč spi na boku, mu nič ne priteče ven.

Nas fant je star 14 mesecev in še ponoči pije. Uporabljamo baby love, največje (12-25 kg), zdržijo nekje 8-10 ur, odvisno od količine čaja, ki ga spije. Ponoči ko čaka na mleko, mu jo kar med spanjem zamenjam s suho, ker spi po 12 ur.

Baby love nam zdržijo, pa tudi Fixies z elastičnimi trakci. Trenutno up. kar Baby love, ker prenesejo vso tekočino, pa je zjutraj plenička kako kilo težka 😉
Lp

Definitivno Pampers Active fit. To je bilo pri nas pravo odkritje saj ne premočijo. Vredne vsakega tolarja oz. evra. Saj jih imaš lahko le za ponoči in zato ni tak strošek, da bi glava bolela. Pa še, da ni treba sredi noči preoblačiti je vredno več kot par ušivih tolarčkov, a ne?? Poskusi.

Petka

Od vseh sigurno najboljše FIXIES – vijolične, zagotovo nikoli ne premočijo.

Pampers Active Fit ali Huggies Adventures – definitivno najboljše… za nas…

čau,

nataša

No, nam ne premočijo huggies, zelo sem bila zadovoljna tudi z vijoličnimi fixies.
Lp, Mateja

Mi imamo ponoči Pampers sensitive. Super zadovoljni :). LP

mi imamo pampers sensitive in smo zadovoljni, tudi active fit so super ampak drage, dokler bomo suhi s sensitive jih ne zamenjam

New Report

Close