Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom Katere pipe (Hansa Vs. Grohe)

Katere pipe (Hansa Vs. Grohe)

Živjo!
Imam “problem” in sicer se ne morem odločiti za vrsto pipe.
Ker kupujem kar nekaj pip (6), me zanima še vaše mnenje oz. izkušnje z določeno znamko.
Nikjer v trgovini nisem zasledila, da bi prodajali tako Hansa kot Grohe. In zato mi vsak trgovec, ki prodaja določeno znamko, ponuja kot TA JE NAJBOLJŠA…
Ampak mene vseeno zanima, kakšne izkušnje imate vi z njimi… Obe naj bi bili dovolj kvalitetni, tako da …
Prosim, povejte kako in kaj!
In HVALA ŽE V NAPREJ!
Lep pozdrav, J.

ojla

midva sva se po premisleku odločila za GRohe. Kupila sva linijo Essence (6 pip, od tega dve za kad ter tuš). Meni je ta linija res fajn, sploh pa cena, ker sva jih kupila v Keorju v Ljubljani, kjer so imeli akcijo, ker je to nova linija. Povprašaj morda imajo še kako akcijo.

Meni so razložili takole: so kao neki bratje in po vrsti gre takole. Prvi jer bil Frideric Grohe, nato Hans Grohe in nakoncu še Hansa. Seveda vsak prodajalec trdi da je pač njihov ta pravi in glavni v mestu. Vse tri so kvalitetne, ti se ozri katera ti je všeč in kupi na podlagi tega.

Pri nas imajo starši tako Grohe kot Hanso, pa z nobeno nimajo problemov, prvo imajo 20 let, drrugo pa 5 let.

Tako, malo sem pa le odgovorila na vprašanje 🙂

pomoč, koliko popusta pa si dobila in v kolikšnem cenovnem rangu so tvoje pipe.
No vseeno pa hvala za tako izčrpno “poročilo”. 🙂

Pozdravljeni!

Jaz osebno bi priporočala pipe znamke Armal (Mariborska livarna). Te Grohe mislim da itak izdelujejo v Mariborski livarni ampak bolj za izvoz, za nemški trg.
Oboje so kvalitetne, vendar so pipe znamke Armal cenovno ugodnejše od Grohe. Mi imamo Armal in smo zelo zadovoljni!!!!

Skratka moje priporočilo je Armal.

Pa lep pozdrav.

Ojla, Jana 111

torej pipa za umivalnik je bila 20 000 sit, sicer pa pipa stane 34 000, tako da je zelo ugodno 🙂 Tole pa so naše pipe:

So na prvi strani, najdeš jih tudi pod produkte, enoročne mešalne baterije, potem izbereš Essence in to je to. Za kad imava tudi to linijo, edino za tuš imava termostatsko (oprosti, ker sem prej napisala drugače:)

Pa še link od Keorja:

Pred 14 dnevi so imeli termostatsko v akciji v Dolnovu v Kranju:

Samo je taka ta preprosta, meni se je dopadla, na netu je pod imenom Grohe 1000, samo imava tako brez izliva.

Glede Armala, midva jih imava v sedanjem stanovanju in sicer za bide in nisem zadovoljna. Sedaj se selimo tako da ta nove še niso preizkušene.

lp, pomoč

Meni so pa všeč od Damixe, kvalitetna danska znamka, malo poglej tule:

prodaja jih Metalka Torna v Črnučah, zadaj za bivšim živilinim megamarketom. Na zgornji strani je objavljen tudi cenik, stran je pa stara, samo toliko za orientacijo. Tam sem kupila pred letom in pol kuhinjsko pipo, pa tiste linije ni gor, ker je novejša.

LP

Kaj pa Tea armature, mi smo jih imeli v prejšnem stanovanju in smi jih tudi za hišo kupili, smo zadovoljni.

Pomoč, hvala za informacije. Sem tudi jaz kupila enake!
In so super!

Me veseli, komaj čakam da jih tudi mi začnemo uporabljati!!

Samo še dva meseca in se selimo, jupi.

lp, pomoč

Pomoč in jana11 ali mi lahko povseta koliko stane pipa za bano iz “vajine” linije?

hvala,
S

ojla,

če se ne motim, smo dali 35 000 sit, s tem da ima izliv, meni se zdi cena kar ugodna, Jana pa ti bo najbrž znala povedat, če akcija še velja.

nimam pipe z izlivom, ampak brez (za tuš kabino).
so pa te pipe v redni prodaji tam okoli 27000 – 30000 sit.
Lp, Jana111

Hvala! Že nekaj časa iščem pipo za na kad in tale mi je bila všeč na prvi pogled – tudi redna cena ni pretirana, tako, da bom kar šla pogledat v trgovine.

Suzi, ceniki so zraven artiklov. Poceni niso, so pa lepe in kvalitetne. Sama sem kupila kuhinjsko pipo, so imeli promocijske cene in je bila caa 30.000 SIT. Je pa ni na njihovi strani, ker je novi dizajn.

LP

ojla,

jana, a so v keoru še imeli znižanje Essence, predvidevam da ste se odločili za to linijo?

pomoč, ja so imeli!
sem jih naročila in jih od včeraj tudi imam. Drugi teden jih sprobam! 🙂

Vidim da je tema že stara, pa bo morda kdo povedal kakšne so sedaj izkušnje s temi pipami. Tudi sama se odločam za Grohe (imajo gor tudi cenik) ali Hanso. Všeč mi je predvsem Grohe Esence.

težava termoteehnike je, da ima ca 50% previsoke cene glede na ostale trgovce.

Hansgrohe 🙂

Najlepše so od Boffi.

New Report

Close