Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Katere kreme proti pikom komarjev, sončnim alergijam…

Katere kreme proti pikom komarjev, sončnim alergijam…

Katere kreme oz. izdelke uporabljate kaj (zase) pri pikih žuželk, komarjev, pa tudi pri alergiji na sonce – kaj se obnese?
Hvala in lp

Fenistil gel je pri nas zakon.

Mi uporabljamo Fenistil gel in smo zelo zadovoljni.

Ali je ta Fanistel gel za namazati potem, ko že komar piči, ali pa je za preventivo kot Autan, Off,..?

Ali je primerno tudi za dojenčka?

Lp

Pri pikih in opeklinah Fenistil gel ali Kamagel, pri alergiji (če jo dobim od sonca je ponavadi zelo huda) pa še Claritine tablete in Kuterid.

Naš tavelik je zelo občutljiv na pike komarjev, zato imamo Elocom, le-tega uporabljam tudi jaz, če pride do hude reakcije na sonce.

polona

Preventiva:
proti pikom komarjev Off in Raid na elektriko
proti sončni alergiji mi pomaga solarij

Kurativa:
po pikih komarjev za tamaučka Kamagel, ker je Fenistil (po besedah farmacevtke) prehud, za naju Fenistil
pri alergični reakciji na koži uporabljam Synopen

Fenistil – po pikih.
Lp B

Fenistil Namažeš PO piku, seveda.
OFF in Autan sta preventiva, pri tem da z OFFom nisem prav zadovoljna. Oba sta za večje otroke. Dojenčka damo spat v prostor, zaščiten z mrežo proti mrčesu (okna), ker so te kreme kar agresivne za sluznice.
lp!

Zgoraj pišete, da se kot kuretiva uporablja Fenistil za odrasle in kamagel za otroke.

Da nebi kupoval dveh stvari me zanima, ali se Fenistil sme uporabljati pri dojenčkih (7 mesecev) in kako je s Kamagelom?

Ali je Kamagel “prešvoh” za odrasle?

LP

Fenistil kapljice so orginal za dojenčke..že od rojstva naprej, če jih kaj piči ali če dobijo kakršnokoli alergijo. Mi jih uporabljamo in smo zadovoljni z njimi zelo.

Katastrofa, s čim mažete in špricate svoje otroke. ali se zavedate, da vse kar daste na kožo, to pride v telo in se tam kopiči in kopiči in zelooo škodi zdravju. otroška koža je pa že tako bolj občutljiva. Če že ne zase, vsaj pri otrocih pazite da uporabljate naravne stvari.

New Report

Close