Najdi forum

katere dežele ste obiskali

Zanima me, katere dežele ste obiskali in kje vam je bilo najbolj všeč.

Najlepši so seveda pacifiški otoki. največje težave sem imela v Afriki…na žalost je razvojna stopnja teh ljudi kakih par stoletij za našo, azijci so zelo zaprti po drugi strani pa imajo prečudovite zgodovinske monumente in so po svoje zaradi te zaprtosti zelo zanimivi, južnoameričani so seveda zelo živi, veseli, neobremenjeni…o severni ameriki pa raje ne bi!

Barb

Prednost dajem severnim dezelam.Najlepse sem se pocutila na Irskem,Skotskem in Norveskem.V podezelski hisici nam je babi skuhala svezo marmelado iz jagodicja( v majceni posodici) in spekla krasen kruh.To je bilo na Skotski obali.Super!! Bom se sla. Lep vecer Ulmi.

Obiskala sem že kar nekaj dežel, a najbolj se mi je dopadla Amerika, zaradi ljudi, ki se pozvizgajo kaj si drugi mislijo o njih, ki so odkriti, dobri in zanjo živet, ja ceprav recem, da je Amerika tu v Sloveniji, vendar pa še zdaleč ne znamo živet, prevec se obremenjujemo kaj si drugi misijo o nam, da bo ja vse vredu, da ja ne bo kaksen skandal, ja kaj bodo pa oni rekli, tole mora biti pospravljeno, pazi kaj bos govoril, kaj bos oblekel, delal, brez veze, le enkrat se živi in američani to vedo.
Čeprav se mi je Amerika sedajle v casu Bushove vladavine kar malo zasrala, ne morem pomagat ampak ta Bush misli da je bog in bojim se ga, kaksno sranje nam bo ta, da ne napisem kaj, še naredil. Ker ga ocitno nihce ne zna, ne more ustaviti. Skoda!

Še vedno sem pod vtisom Nove Zelandije, verjetno zato, ker sem bila nazadnje tam. Povsod mi je bilo lepo, domov pa sem tudi vedno prišla z veseljem. Samo Koreja mi nekako ne potegne oz. Korejci. Ljudje smo pač različni.

Jaz pa še kar vedno navijam za Azijo. Sicer je pa vedno tako da ti je vedno najlepše tam kjer si pred kratkim bil. No pomembno je tudi kaj si tam želiš početi.
Za počitnice bi jaz rekla kar Maldivi in Tajska.

New Report

Close