Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja katere barvice za šolo

katere barvice za šolo

prosim za mnenja, katere barvice so po vaših izkušnjah najbolj primerne za 1. razred. Rekli so nam, naj ne kupujemo najcenejših, ker otrok težko barva in riše, pa me zanimajo vaše izkušnje.
Kaj pravite na barvice Ajda od Kopije?

Pri nas so uredu, vedno kupim te.

Baltazar 😀

sicer je pa to pač mit oz. marketinška poteza, tko kt je bila pred časom tista s trikotnimi barvicami, da so najbolj uporabne in da se z drugimi sploh ne da risat, ampak zanimivo, da smo/so starejše generacije lahko uporabljali klasične barvice npr. saturn al pa baltazar 🙂 in smo preživeli. Tako, da za moje pojme če se ti zdijo te Ajda barvice ok, jih pač kupi.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

problem je tud v tem da se najcenejše res zelo lomijo in otrok pol stalno šili te barvice in zaostaja pri delu

mi kupujemo tiste, kjer je minca zaščitena z belo gumo, da se minca ne zlomi če barvica pade na tla recimo, ne vem točno kater proizvajalec je, sam niso preveč drage, dobre pa zelo.
itak boš v enem letu vsaj še 2x kupila komplet barvic 🙂

nam so bile v prvem razredu te všeč:
http://trgovina.hartis.si/iimg/5916/256×256/barvice_faber_castell_jumbo_grip_12_1_obesek.jpg
so malo debelejše in se resnično ne lomijo

Faber-Castell definitivno! Se resnično ne lomijo!

Tudi barvice od Ajde se ne lomijo.

faber-Castell

Pa kak ne , lomijo se za znoret.

Lyra, najboljše za otroške prstke.

New Report

Close