katera zdravila-boleč želodec
Pred tremi meseci sem si poškodovale meniskus. Do operacije si lajšam bolečine z raznimi protibolečinskimi tabletkami (Nalgesin,Analgin, Daleron) katere mi predpisuje osebni zdravnik. Ker sem pred leti imela tudi rano na želodcu in vnetje želodčne sluznice, moram zelo pazit kaj dam v svoj občutljivi želodec. Po jemanju Nalgesina in Analgina sem imela težave s slabostjo,občasno tudi bolečinev želodcu ( čeprav sem zdravilo vzela vedno po obroku), po Daleronu pa so se mi spet pojavile neznosne bolečine v želodcu. Ne vem ali je to posledica dolgotrajnega uživanja zdravil in tudi skupek vseh zdravil v zadnjih treh mesecih. Poskusila sem tudi s tem, da sem zjutraj vzela Nexium in po zajtrku Daleron, ampak bolečina v želodcu ne izgine. Katere protibolečinske tabletke mi lahko priporočate, ki so prijazne do želodca in učinkovite proti bolečini v kolenu?
Osebni zdravnik mi sicer na mojo prošnjo menjava zdravila, ampak me tolaži, da te bolečine v želodcu izvirajo iz psihe (sem mu povedala, da sem psihično že čisto na tleh zaradi tako dolge čakalne dobe na operacijo in svoje neaktivnosti). Hvala
Pozdravljeni
Tudi jaz sem imela operacije in sem točno jemala takšna zdravila kot je opisal naš vrli dr. Kersnik. Meni so dajali v infuzijo in tablete ali kapljice Tramal itd. Za zaščito želodca, da mi ni slabo, da me ne boli želodec itd. sem dobila fenomenalna zdravila, ki se jim reče Concrolc 20mg. Občasno, če mi je samo slabo in malček, da me želodec zaboli vzamem to imenovano tableto in v 10. minutah je vse vredu…. Priporočam vam Concrolc tab. Naj vam jih napiše vaš osebni zdravnik. Meni so ta zdravila priporočali, ko sem imela tam operacijo v KC. Ljubljana….
lp,