Katera vodna postelja
Zdravo, jaz pa že kakšno leto uživam na postelji wacore, ki jih zastopa Marin iz Kranja (http://www.marin.si) zaenkrat sem z njo super zadovoljen. Sam sem se odločil za ugodnejšo varjanto, ki je skupaj nanesla dobrih 1400 eurou komplet z montažo. Imajo pa tudi veliko dražjih modelov, med drugim tudi tak brez pene zgoraj in spodaj, z nekimi specijalnimi jedri itd. Za katerokoli se odločiš ti po mojem ne bo žal..
Lp,
Rok
Ja sej očitno je vsak zadovolen s svojo vodno posteljo. Najbrž je tud težko govort, kera je najbolša, dokler ne sprobaš useh. Sam vseen pa vidim, da je dost pomembn, kako se podjetje obnaša do tebe kot stranke in kok so ti tud pol, ko vodno posteljo že kupiš pripravljeni pomagat. Ne vem, nekak se mi zdi, da v Lectusu res obvladajo. Pa zdej sm vidla, da so tud v Nemčiji razstavljal. To že neki pomen ane? Tko da pomoje se bova kr odločila… Upam, da bo res tok dobr kr pravte :). LP
Pozdravljeni midva že 5 let uporabljama vodno posteljo
http://www.vodnapostelja.net/200-220.html
Je res super in v ceno je vključeno vseeee, do zdaj še nisma imela problemov tako kot nekateri, to je res noro, kaj vse slišiš,
Vodne postelje K&M imajo 25 letno tradicijo izdelave, tako da je res vse totalno izpopolnjeno…
Če še kaka dodatna vprašanja mi lahko pišete na zasebno
Po dolgem odločanju(razlike med vodnimi posteljami niso tako zanemarljive, kot je videti laiku na prvi pogled) sem se z mojo drago odločil za vodno posteljo Danaja; zakaj? Ima edina 100 dnevni rok za testiranje. Imajo 24 urni odzivni čas za reklamacije. Na tržišču so že devet let, vsi sestavni deli imajo certifikate, edini imajo lasten forum. Rob (pena) postelje je ozka. Tudi zaradi odličnega odnosa njihovih zaposlenih. Spletno stran imajo pa smotano, komaj izluščiš, koliko različnih modelov je možno dobit…
No in zdaj, ko jo z ženo uporabljava že pol leta moram rečt, da je to moja najboljša investicija.
To o 24 urnem odzivnem času pomen, da se serviser javi in se dogovoriš o tem kdaj pridejo popravt! ČE ne vrjameš pokliči in preveri. Povej, da ti naprimer grelci ne delajo pa boš videl kako je s tem. 😉 Možno pa, da so v primeru spusta prej. Na srečo se mi to še ni zgodilo.
Ne vem pa zakaj točno bi potreboval njihov forum? Če mi karkoli ne odgovarja imam njihovo telefonsko in email.
LP
Zakaj pa je problem zamenjat grelec? To ima vsaka firma na zalogi in za ga zamenjat rabis ravno 20 min, s tem, da v tem casu se kavo popijes.
Sicer pa, jaz sem enkrat klicala v studio Danaja in zenska na telefonu ni vedela odgovora in je kar nekaj blebetala. Sicer bi ji povprecna stranka se nasedla, jaz ji nisem, ker sem jih sam preverjala 😉 pa prebrat je treba tudi drobni tisk za ta 100 dnevni rok za testiranje, da kdo ne bi na koncu slabo ostal.
Mogoče kje drugje, ja. Sem imel smolo z enim jedrom (električarju je padel lestenec iz rok) in so prišli jedro zamenjat isti dan. Na forumu pač sčekiraš njihove stranke, saj jih lahko na ZS vprašaš za mnenje, pa kdo napiše tudi o težavah. Da pa gospa Nada ne bi vedela kaj dela, je pa ena velika laž….
Mi imamo že 2 leti vodno posteljo Taya, ne najdem točnega linka, sej so na slikah vse enake. Najprej sem bila malo skeptična, ker sem prej vedno imela navadno posteljo s trdim jogijem in je bil bolj moj za, ampak lahko rečem samo da je top! Temperaturo si vsak naštima kakor mu paše in zame k sem bolj zmrznjene sorte je to najbolj fajn pri vsem tem.