Najdi forum

Katera vodna postelja

Ojla!

No,imetniki vodne postelje, povejte mi, katero imate? In kdo z njo ni zadovoljen ter zakaj? 🙂
Lectusova nekako zame odpade in iščem najboljšo alternativo…

Hvala za info

Jaz imam pa ravno Lectusovo, zakaj pa pri tebi odpade?
No, če se premisliš, meni/nama je vodna postelja super in je ne zamenjava za nič drugega.

Lectusova nekako odpade zato, ker imajo samo prostostoječe z penastim robom 10 cm, zato bi rabila kupiti čimvečjo posteljo, za katero pa ni dovolj prostora v spalnici… Drugi ponudniki imajo vgradne, ki imajo na vrhu rob samo 2 cm, zato bi bila sprejemljiva tudi dimenzija postelje 200X160.

…S penastim robom… da ne bo kdo skočil previsoko :-)))

Midva imava Stillwater. Je ne zamenjava več za nobeno drugo.

Definitivno Lectus.

Zdravo, midva imava Danajino in to največjo 200*220. Imam same pohvale, postelja je odlična, ne menjam jo več za noben denar. Je pa bila kar precej cenejša od lectusove.

Koliko pa stanejo vodne postelje?

Cena je odvisna od modela, velikosti, izvedbe (predali, št. le-teh, vzglavje), so pa cene v tisoč evrih, tolk za orientacijo. Naša (Lectus) je stala nekaj čez 2k eur, pred 6 leti.

Živjo!

Mi imamo Lectus vodno posteljo, in če bi se še enkrat odločali, bi sigurno kupili Lectus. Ker pri njih točno veš kaj kupiš, vsi ostali pa so po mojem mnenju nezanesljivi. Smo tudi sami pred nakupom precej testirali posteje, in lahko bi rekel, da je med Lectusom in ostalimi taka razlika, kot pri avtih Mercedes in Jugo. Danaja ima baje ene kitajske vodne postelje, ki se juh da na internetu kupit čisto poceni, samo ne vem kakšna je potem kvaliteta.

Zato je bolje dati malo več denarja, in imeti doma kvalitetno vodno posteljo. Pri Lectusu ti nudijo še poprodajne storitve in se vedno lahko obrneš na njih, če kaj potrebuješ.

Vodna postelja je res super zadeva.

V sredo nam pridejo zmontirat Lectusovo, v kompletu je stala 2200€. Priporočilo jo je več ljudi, ker so vsi izjemno zadovoljni. Spanec pa je zelo pomemben, tko da se splača odštet malo več.

letus in tako bo ostalo tudi vnaprej

najdlje so na tržišču, zelo poslovni, z redkimi firmami ima človek tako dobre izkušnje….

vse naj naj o njih

Dve leti nazaj sva se odločila za Bluesleep vodno posteljo in se ne vrneva več na jogi.Sva zelo zadovoljna in tudi glede podjetja pohvale vse je držalo kar smo se dogovorili in tudi tisto za vodo nama redno pošiljajo. Verjamem, da ti ne bo žal, če se odločiš za nakup vodne.

Definitivno LECTUS.
Zadnja stvar, ki bi jo mogla dati iz stanovanja.

Govorim iz izkušenj: bili smo prvi ponudniki vodnih postelj v Sloveniji (od leta 92 če se ne motim), pravzaprav moj oče. Kasneje je vseh teh letih bil samo en konkurent poleg in to je Lectus. Slišal sem tudi za ostale cenejše variante, vendar so najbrž vprašljive.
Ne bom se spuščal v ateste (ker mislim da vsak ve da so potebni pri grelcih etc), lahko pa samo povem iz lastnih izkušenj (kot lastnik ene) da je potrebno dolivati tisto tekočino proti algam (vsako leto in brez izjeme), ter da bo postelja po vsej verjetnosti po nekaj letih pričela rahlo puščati na kakšnem robu. Sicer ne veliko, vendar potrebno je pomisliti da sama plastika vreče ne mora vedno ostati tako prožna. ko izgubi prožnost se ponavadi na zgornjem robu v kotu plastika prelomi in vreča prične počasi puščati. Nič tragičnega, samo od svojega prodajalca zahtevajte da vam priskrbi pravo lepilo ter kose istega materiala (“flikat” s kakšnim tip topom prisrčno odsvetujem). Če se lotite postavitve postelje sami-posvetujte se dobro pred tem. Napačno postavljen grelec lahko pomeni vse prej kot dobro, napoačno postavljena vreča pred poljnjenjem pa…takole bom rekel: lahko vi premaknete in popravite lego kateri koli stvari, ki ima 200kg?
Lektus?Zakaj pa ne, sicer so kar dragi vendar mislim da nudijo popolno podpora in imajo kar zanimivo ponudbo posteljnih okvirjev (s predali če želite).
Edino kar je mene motilo pri njihovih modelih je dokaj nizko jedro, kar pomeni da če si se postavil v malo bolj sedeči položaj si dejansko že sedel na spodnji (nosilni) plošči….

Midva s fantom se tud zanimava za nakup vodne postelje. Js sicer nisem čist prepričana… Najbolj me skrbi kaj bo, če jo kupiva pa nama potem ne bo odgovarjala. Pri enih ponudnikih sem opazila, da lahko posteljo vrneš, če ti ne odgovarja (http://www.lectus.si/lectus/placilni_pogoji_in_garancija.html). A maste kšne izkušnje s tem? Tisti, ki imaste vodno posteljo Lectus – je res toliko boljša, da se splača dat mal več???

Hvala za odgovor, lepo se mejte.

Enako

Lectus, je krasna.Tudi zame je zadnja stvar, ki bi jo dala iz svojega brloga.

Midva sva jo naročila v Nemčiji – http://www.wasserbetten1.de

Sva se kar malo izmišljevala, pa je bila cena postelje na koncu vseeno le 1.300 €.

Naročila sva kar preko interneta, pripeljali so jo oni, zmontirala sva sama-ne zamenjam za nobeno drugo.

Ko sem gledala cene v Sloveniji se mi je zdelo, da je za malo denarja malo muzike, v tujini pa se velikokrat za manj denarja dobi zelo kvalitetno.

Še ena zadovoljna uporabnica vodne postelje. Tudi midva sva pregledala vse možne ponudbe prek interneta kar se tiče tuje ponudbe in ‘domače’in se nazadnje odločila za vodno posteljo bluesleep na kateri božansko spiva že kar nekaj let in do danes še ni bilo nobenih težav. Res bi bila iz tujine nekoliko cenejša ampak sva dala prednost dejstvu, da so jo oni pripeljali, sestavili pa v primeru garancije se je lažje pogovoriti. O kvaliteti pa mislim, da že garancija veliko pove.

New Report

Close