katera si upa?
povedat tukaj na forumu kako ima urejeno frizurco spodaj.
jaz upam… al čist skinjeno… al pa tak… na črtico…
*lp*
o travica kaj si gor?
zakaj mi nč ne pišeš?
Ni tak daleč nazaj kaj je bla ta tema; je kar dosti punc povedalo.
oj. se bom dans zravn spravla… mam cajta dans ko smetja… sori… in drugač?
*lp*
ma sem kar mega moram rect kako pa ti kaj zivis ?kaj je novega?
us sm zgresil ….pa ponovite punce:)
eh, nič kaj ni novega… zadnje dni sem dost bluzla okrog… zvečer pa se obvezno napila… tak da mam že kr kroničnega mačka…=) si dobu moj mail?
*lp*
Pri meni je črtica…če se mi da ful matrat pa včasih tut strelco nardim…da seka :)))
Jaz imam vedno en vzorcek…ce se mi mudi imam pa crtico…:) Drugace sem mela se srcek, strelco in rozico:)
Upajo si vse povedat….ker so pomoje odgovorile na tako vprašanje že miljonkrat.
Evo, vidiš, prou maš!
Tjaša, povej prosim na kakšen način se da to lepo oblikovat. Si sploh ne predstavljm, kako bi z depilacijsko kremo oblikovala rožico. A maš šablono, ali kaj?
Sicer, pa kapo dol! Kar zavidam ti lepo opravljeno delo. Se bom še jaz potrudila….
Joj kakšni problemi…, pr nas strižemo vse in na vse načine, če želite urediti svoje žive meje, ovce, hišne ljubimce, dlake v ušesih in nosu, venerin griček in ostale obdelovalne površine, izvajamo razne umetniške kreacije, rožce, karo, pik, srce, črta, al pa golosek, za vse to in še več pokličite Smrkca bricota…
PS
Naslov dobite na sedežu foruma.
Hojla Smrki, se lahko naročim?
Oj Pikica ni blema, sam povej aktero storitev bi rada, da vzamem pravo orodje…
Ja žive meje nimam, ovce tudi ne, moj kuža je bil včeraj pri frizerju (ful je dober), v nosu in ušesih me nič ne žgečka…… Torej?
ijeeeeeee, pijana mladina!!!!!!! :)))))
Hudo, a bova še kakšno barvo gor vrgla, da pride bolj do izraza?
Al pa kakšni pramenčki, izbiro barve prepustim strokovnjaku. :))))
Forum je zaprt za komentiranje.