Najdi forum

Prosim za vaše mnenje, katera okna (PVC, zunaj ALU profil) bi glede na kakovost izbrali izmed naštetih:

Interalta, AJM, Dural, Simer.

Nekako smo se že prej nagibali za Interalto, vendar pa so od lanskega do letošnjega decembra povišali cene kar za 15%, vsi ostali manj. So pa eni najdražjih – dražji samo še Internorm.

Sedaj me pa zanima vaše mnenje, ali je Interalta res tako zelo kakovostna, da njene cene upravičijo kvaliteto.

Hvala in lep dan.

Poznam AJM, ostalih ne. Menjali so okna v treh stanovanjih, vsakič bilo vse v redu, tudi počistili so za sabo. Narejeno hitro in kvalitetno. V tem primeru je zame nepomembno primerjati z drugimi, ker je to točno to, kar človek zahteva.

MI SMO PRED KRATKIMJ MENJALI OKNA V CELI HIŠI (RENOVACIJA), SKUPAJ 19 OKEN NAJUGODNEŠI IN RES LAHKO SEM SE ZANESLA SO BILI PREDSTAVNIKI AJM – A(G.BAJC 041 754 468)EDINI GRADBENIKI PRI HIŠI ZA KATERE KAPO DOL!!!!
SREČNO IZBIRO

Tudi mi smo pred kratkim menjavali okne in smo se odločili za AJM. Zelo, zelo zadovoljna
lep pozdrav

Mi imamo plastična okna NAGODE iz Postojne. Zelo profesionalni, natančni, so nam dostavili tudi brezplačno rezervne plastične pokrovčke-. Se držijo roka! Celo hišo so ‘zaoknili’ v enem dnevu. In cenovno konkurenčni.

Mi smo se odločili za AJM

New Report

Close