Najdi forum

katera masaža je to?

https://www.youtube.com/watch?v=2nHk39B5wU4&t=2s

pozna kdo,v slo se izvaja?
hvala

Lahko bi poimenovali to masažo z nešteto imeni. Punca jo je sama poimenovala.

Glede na to, kar je prikazano na videoposnetku bi rekel, da gre za meditacijo, bioenergetski pristop, polnjenje čaker, aure, masaža glave oziroma dotikanje se akupresurnih točk,… Izgleda da ima izvajalka zelo energetski naboj, da se ljudje takoj sprostijo, umirijo in uživajo.

A se izvaja v Sloveniji?N evm. A bi se lahko izvajalo? Seveda. Vsak ima svojo metodo, poveš kaj želiš, lahko tudi z partnerjem izvedeš, starši, prijatelji, ki so dovzetni za energije.

hvala za odgovor

Kdo izvaja v sloveniji?

tudi mene to zanima samo verjetno bo treba v tujino,škoda res škoda

Punca na posnetku dela z energetskim (čustvenim) telesom, natančneje ‘čisti’ negativne čustvene naboje in blokade ter odpira pretok energije po telesu. To počne direktno z energetskim (čustvenim) telesom, hkrati pa spodbuja pretok še s fizičnim dotikom. Pomaga si z meditativnim pristopom, vizualizacijami, zvokom, nežnimi masažnimi prijemi in energetskim delom.

Ne vem kdo bi v Sloveniji ponujal točno takšno storitev, nas je pa vsaj nekaj, ki delamo energetske masaže s podobnim pristopom in metodami. Meni ena najljubših tehnik je Pretočna masaža, kjer združujem pristope energetskega dela in masaž. Prek čaker čistim blokade v energetskem (čustvenem) telesu ter spodbujam energetski pretok, hkrati pa se celostno posvetim tudi fizičnim napetostim predvsem v hrbtu, ob hrbtenici, v vratu, ramenih in medeničnem predelu.

Če koga zanima, izvajam masaže na domu.
Kontakt:
Gaj Jordan Cizelj
068 665 610
[email protected]

Do 10. 12. je prva ura masaže pri meni 25% cenejša.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close