Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja katera knjiga od E. Pantley?

katera knjiga od E. Pantley?

Zdravo,

na forumu sem zasledila, da je veliko govora o knjigah Elizabeth Pantley. Zanima me, katera je boljša oz. bolj uporabna: Z otrokom lahko sodelujete ali ABC odlične vzgoje.

lep dan,
Ines

Meni osebno je z otrokom lahko sodelujete, prebrala pa sem obe.

Lp Majda

Prebrala obe, pa se mi nobena ne zdi kaj posebnega.
LP

Meni je enkratna – Z otrokom lahko sodelujete. Lahko trdim, da mi je prišla v roke ob pravem času in veliko mi je pomagala, da sem razčistila določene stvari sama s sabo (mojo slabo vest , nesigurnost pri odločitvah ..), in začela vzgojo bolj odločno!!!!! Že prej in tudi kasneje sem prebrala veliko knjig s podobno vsebino, pa mi nobena ni sedla tako kot ta.

Pri branju te literature je verjetno važno v kakšni situaciji posežeš po njej.
Jaz sem jo dobila od kolegice v trenutku, ko se mi je podiral svet zaradi starejše hčerke, ki si je pri 13 letih začela po svoje razlagati šolska, hišna in družbena pravila.

Lep dan!!

Jaz pa svetujem knjigo Otroci so iz nebes. Nimam je pri roki , zato ne morem napisati avtroja. Je pa enkratna knjiga. Če katera želi, lahko pogledam kdo ej avtor.

Marjetka

Meni ABC odlične vzgoje ni bila preveč všeč. Dobra pa se mi zdi njena knjiga Otroško spanje – brez joka v sanje (kljub temu, da nimamo težav s spanjem, sem dobila kar nekaj uporabnih idej). Z otrokom lahko sodeluješ pa še nisem brala, a sem slišala dobre kritike!
LP
TISA

DR. John Gray

LP, Tatjana

New Report

Close