Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Psihologija in psihiatrija Zasvojenost in pomoč Katera je najpogostejša uporaba tabletk?

Katera je najpogostejša uporaba tabletk?

Pozdravljeni vsi skupaj,

mene zanima, kaj se danes uporablja od tabletk? Fantova sestra je stara 15 let in je v denarnici imela četrtinko tabletka (bele barve z nekaj pikicami).

Sumljivo je že, da je bila samo četrtinka, kaj šele drugo. Po netu sem gledala slike, pa nisem našla nobene primerne. Kaj pravite vi?

LP,

radovedna

Najbrž ekstazi. Je pa izgled tabletk različen, ker določeni “proizvajalci” radi označijo svoje tabletke.

verjetno je to ecstasy..

Ja, res imata oba prav. Tamala je kao rekla, da ga hrani za kolegico. Mislim hudo. Jst ji ne verjamem ničesar več. Pri nas je tudi brat pravil tako, ko je začel kaditi (kao da cigarete hrani za nekoga drugega).

Mislim, jst sm prov šokirana… Njen brat in njena mama sta oba nasedla. Da ona pa ne bi tega jemala. Meni je pa že priznala, da je kadila travo in da se je ne misli več dotakniti. Potem pa tole.

Adijo pamet! Kakšen nasvet mogoče?

Pa hvala obema.

mah to use skupi je pač odmik od realnosti… in kva nj druzga pač nrdimo, če je svet zajeban in grd? ni miru, vsi nas jebejo v glavo z orožjem in rasizmom in mi pač taki nismo in ns to zjebe. jst sm tud x – e žru in mi je blo kul.. tud sm jemal po dva naenkrat pol kasneje pa po četrtinke ali polovičke in zravn pokadil ogromno tobaka, hašiša, spil nekaj alkohola. tiste tri urce pol ko je minil sem pa padu v globoko depresijo in samopomilovanje. in kaj nj druzga pol kot da vzameš pač speed ki te nakulira, oziroma da si pripraviš crack in zategneš par dimov da v miru zaspiš? mah k…c če pomislm bi mi biu tist filing zdele še kul, v tej pizdariji kateri sm, ker enostavno nimam samozavesti. in koka in to.. če bi se ga zadel bi loh vsaj kako bejbo na žuru opecu, tak k sm pa zdj mam pa paranojo. ma tud hors kaj v k…c kr neki vse skup. vsega pomal… pol pa imamo – šment!

A misliš, da je pa men fajn tak svet gledat, k gre vse narobe? A zato mi ni treba posegati po drogi, najdejo se tudi drugi, bolj pozitivni načini, kako gledati na svet pozitivno. Tako je in s tem se je treba sprijaznit, pa četudi ni lahko. Droga ti pomaga samo začasno, potem se pa zopet zaveš, da si v tem usranem svetu, če lahko tako rečem. In spet se krog ponovi, dokler nisi toliko na tleh, da si pritisneš zadnjega. Spet odvisno od karakterja.

Kako lahko je svet lep, samo pogledati je treba drugače… Mislite pozitivno, ljudje.

Lep dan.

M.

ja svet je ful lep, ful se splača gledat vse okrog sebe kako se mučijo zraven pa smehljajo kako so srečni….
če bi imela dovolj keša bi se ga zadevala… ker ga nimam se ga ne…
čist enostavno..
nofx, tebe ne razumem zakaj imaš takšen strah pred ženskami, predvidevam, da ravno ne zgledaš kot notradamski zvonar, tako da ne rabiš koke, da zapecaš žensko….lahko bi enkrat pogledal v ogledalo in se začel zavedat, da je to kar vidiš nekaj lepega… ne vem kako zgledaš, vem pa kaj vse si napisal, naša zunanja podoba je izraz tistega kar smo v resnici…

Pojej in boš videla 🙂

Mene pa že od začetka zanima kako vi sploh veste kaj ona nosi v denarnici…..

Ker je zadnje čase ful lagala in jo je bilo potrebno preverjat. Vse, žepe, med drugim pa tudi denarnico.

Ker je zadnje čase ful lagala in jo je bilo potrebno preverjat. Vse, žepe, med drugim pa tudi denarnico.

New Report

Close