Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Katera je boljša?

Katera je boljša?

Pozdravljene!

Zanima me kaj predlagate katera klinika je boljša. Hodim namreč v Lj sem pa iz štajerske in se moram na vsak pregled ali UZ in potem punkcijo ter transfer voziti v LJ. Kaj mislite o Mb.?
Eva

aha in še to zanima me če bi se odločila za Mb ali morava na ponovne preiskave?

Draga Eva!

Mislim, da delaš napako, da se voziš v Ljubljano. Verjetno to izhaja iz tega, da je v Lj. pač vse boljše. No to za neplodnost in vse z njo povezane postopke ne drži. Spodaj smo marsikaj napisale o tem, tudi telefonske in naslovi so. Kolikor pa jaz vem, ne potrebuješ vseh novih preizkav le izvide predloži in nato se bo že zdravnik odločil kaj vse še potrebuješ.

Miša

Odhod v Lj ne izhaja iz moje glave, da je tam vse boljše ampak je priporočilo mojega ginekologa.

Meni se zdi v MB OK. Če te zanima, piši.

EVA LEP POZDRAV!
Sem iz NM in se vozim v MB.Moram reči da sem jast z MB ful zadovoljna.Prvič sem šla vLJ in sem bila razočarana,pa ne samo zato ker ni uspelo,ampak zaradi njihovih odnosov do pacientov.Že tako si na dnu potem te pa še kakšna sestra brez veze napizdi.Pa kako inekcije šutnejo v rit!!!!!Mene je še par mescev rit bolela.Saj niso vsi slabi ampak meni se je kar zamerlo.Res da se v MB vozim 2 ure ampak vsaj ne grem s strahom.Imela sem že en neuspel poskus, v ponedeljek grem pa po zamrzjenčke.Če si iz štajerske ti priporočam da greš v MB.So ravno tako dobri strokovnjaki.

Pozdravljena
ali si morala na ponovne preiskave ali si dvignila vse papirje v Lj in jih nesla v Mb.
Držim pesti za zamrznjenčke.
Eva

Za tiste, ki menjajo kliniko (npr. iz LJ v MB) je v brosuri mb ginekologije za neplodnost striktno navedeno, da naj pacientke prinesejo vse papirje in dokumentacijo…

lp
nika

Oprosti Eva, nisem te želela užaliti.

MIša

New Report

Close