Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Katera homeopatska zdr. v slov.lekarnah ?

Katera homeopatska zdr. v slov.lekarnah ?

Ne vem ali se že prodajajo, ampak ko se bodo ali moram vedet kaj želim ali mi bodo lahko svetovali v lekarni?

Rada bi poskusila nekaj za glavobole, bolj natančno za migreno+tenzijski glavobol, jemljem pa tudi zdravila za visok pritisk.

Kakšen nasvet?

Hvala lepa.

Zagotovo je najbolje, da greš k resnemu zdravniku homeopatu , če pa ne, pa imaš na lekarnah, kjer prodajajo HP zdravila nalepko, kar pomeni, da je vsaj eden od tamkajšnjih farmacevtov posebej izšolan za svetovanje. Zdravila, ki so na voljo, pa so namenjena samozdravljenju, kar pomeni, da so v podobni kategotiji kot druga zdravila brez recepta, za bolj močna – taka z višjo potenco – pa bo treba k homeopatu in v tujino po njih.

Če te prav razumem, potem bi bilo itak vse zaman. Za homeopata nimam (vsaj predstavljam si da so tretmaji kar dragi), drugače pa sem bila mnogo let nazaj že na akupunkturi, pri bioenergetiku, kiropraktiku, pa brez učinka. Zdaj sem že na migrenskih zdravilih na recept, zraven pa pojem ogromno kupljenih analgetikov. V službi enostavno moram delat, doma pa me tudi rabijo. Jaz pa v obdobju najhujših glavobolov :(. Čakam lahko samo na meno, menda naj bi bilo takrat bolje (kot mi je rekla moja pokojna mami).

Skuhaj si rmanov čaj. Svežega pij 3 x na dan.

Glej, malo se pozanimaj, v lj je zdravnica homeopatinja, ki dela z zelo zmernimi cenami in je res zelo v redu. Poleg tega ne zaračuna mastno pri zdravilih kot to delajo nekateri, ker so zdravila res poceni in to ni fer do pacientov. Vsi pač niso taki. Nihče ti ne more garantirati, da bo homeopatija čudežna, kot vidiš, tudi vsemogočna uradna medicina pri tebi ne deluje. Poleg tega je homeopatija izjemno primerna ravno za take, ponavljajoče se težave, ker v principu, če le imaš dobrega homeopata, ti zna pri tako hudih in tako “starih” oz zakoreninjenih težavah kot so tvoje, absolutno zmanjšati pogostnost pojavljanja in tudi intenziteto migren/glavobolov. Tega “običajna” zdravila ne naredijo, ona semo zmanjšujejo bolečino, ne? Vendar pa mora biti zdravilo predpisano prav tebi na “kožo”, zate in za sosedovo Fracko z enakimi težavami bo zelo verjetno predpisano drugačno zdravilo, čeprav imata enako neznosne bolečine.

Na tvojem mestu bi poskusila, verjamem, da 50 ali 70 evrov ni majhen denar, vendar a bi jih plačala, če bi ti kdo sredi migrenaskega napada rekel, da ima zdravilo, ki ti bo pomagalo ;))?

zmešaj si eno tako kao pasto iz limoninega soka,medu in naribanega ingverja. To spravi v en lonček in v hladilnik in vsako jutro popij 1 žličko tega, zmešanega v pol kozarca mlačne vode, čaja…Meni je pomagalo.

Najbolje, da greš k homeopatu. Homeopati pregledajo pacienta celostno in lahko predpišejo za isto bolezen različnim ljudem različna zdravila. Lahko pa dajo pacientu tudi eno zdravilo za različne bolezni, saj je namen homeopatskih zdravil spraviti organizem v ravnovesje.
Jaz imam s homeopatskim zdravljenjem dobre izkušnje. Moj homeopat me je zdravil zastonj, tako da ne vem, kakšne so cene. Ker pa so zdravila poceni in je učinek dober, se gotovo splača.

Homeofanica, ali mi lahko pošlješ ime te homeopatinje na [email protected].

Hvala

Pobrskaj še po tej strani. Škodit ne more. http://www.atlantotec.si/

New Report

Close