Najdi forum

katalog IKEA 2004

ker sem se prejšnji teden potrudila in Kaji in Mirjani osebno dostavila katalog, se počutim kot dobra vila in sem šla še po nekaj katalogov IKEA 2004. Jutri sem ponovno blizu Kotnikove (Ledina), če bi ga katera iz centra Ljubljane hotela tam prevzeti.

Če niste iz Ljubljane in ne morete obiskati Šmartinsko 100, vam jih lahko pošljem (žal stane navadna pošta za takšno pošiljko 890 sit, ker ima katalog 360 strani in 560 g).

lp
metka
041/532075

Pa kaj si ti kakšen zastopnik za IKEO?

Ma si že tečna s temi katalogi.

Draga dsfdsf,

zakaj se praskaš, kjer te ne srbi. Tisti, ki bi radi imeli katalog, pa ne morejo skakat v Avstrijo vsak teden, ali na Šmartinsko, so take ponudbe veseli.

katrca

Metka, jaz sem poslala mail. Pozabila pa sem napisati forumsko ime. Moj mail naslov je [email protected].

Kje pa je Šmartinska 100? Jaz sem namreč na Šmartinski 132, pa če je kje blizu, bi ga prišla iskat.
Lp

na avtobusni postaji v smeri proti BTC za Kajuhovo cesto je na steni hiše velik plakat IKEA. Pred to hišo je vhod v ograji na dvorišče in pred hišo je mizica s katalogi.

Metka

Poslala sem ti mejl in upam, da je prispel, drugače sporči. Outlook mi ga nekaj sračka.

Hvala.

Mateja

New Report

Close