kašlja – močen prehlad
Me kar stiska… Jakson močno kašlja, vročine nima, je sicer dobro razpložen. Sem klicala v lj, – navodilo naj se greva pokazat k osebnemu zdravniku, če ne bo bojš ali če bo kri slaba pa v Ljubljano. Držite pesti zame in Jaksona.
lp, petra
p.s.
sporočim, kako opraviva pri zdravniku
Bila pri zdravniku – CRP malce višji, pa nič paničnega … virozca naju je napadla.. ostaneva doma in se cartava :))
pa hvala, ker ste držali pesti… a ni smešno, pred 2 leti se za takšen prehlad ne bi niti sekirala, sedaj pa sem bila čisto preč. Limfomček naredi svoje, življenje začneš gledati iz druge (obrjene) strani..
lp, petra
moj sinko pa: “saj sem ti rekel mami, da bo vse v redu”… sem se kar zamislila…
Samo, da ni več tistih lumpkov, ki se poigravajo z mislimi…. super!
Mogoče malo za pomiritev….dva dni po zadnji kemoterapiji sem začela suho kašljati, še prej sem imela zamašen nos, in me je malo zagrabila panika. Šla zdravniku, pregledali kri in zaključili-prehlad. Dobila sem tablete za lažje izkašljevanje, ki so pomagale. Sedaj je že deset dni od tega, pa se občasno še vedno izkašljujem (še eno tabletko imam).
Ja, kako neverjetno življenjske situacije vplivajo na naše počutje, mišljenje…. Ampak, jaz, mislim, da je vse pozitivno. Tvoj sinko je močen! Ob svoji hčerkici se spoznala, da se še vedno učim prepoznavati svoja občutja, se zalotim, da premislim kakšno dejanje, se ustavim in pocrkljam in da sploh še odkrivam tudi svoje življenje.
Super fantka imaš! In ti si neverjetno močna!
maja
p.s. z mišljenjem zajadram in malo pofilozofiram…..