Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Pravo in zavarovanja Zavarovanja Kasko – je smiselno?

Kasko – je smiselno?

Živijo!

Imam eno vprašanje. Sem lastnik Forda Fucusa 1.8. TDCI, letnik 2002 s prevoženimi 106.000 km. Dnevno prevozim cca 90km.

Do tega meseca imam že kasko zavarovanje (ker sem imel na lizing, ki se izteka).

Sedaj pa sem v dilemi in se sprašujem. Glede na to, da avto ni več nov, ali se še splača kasko zavarovanje?

Jaz vedno odgovorim tako. Če vam popolna izguba vozila ( totalka, kraja ) predstavlja veliko in nenadomestljivo izgubo,, potem je kasko smiseln ( vsaj osnovno – za dogodke v prometu ).
Sicer pa vozilo še niti ni tako staro.
Ali razmišljate o tem, da bi zavarovali vsaj svetlobna telesa in ogledala, pa stekla?
Lep pozdrav
Tanja R:

kasko je smiselno je pa tudi smiselno pri kateri zavarovalnici kajti na GRAWE i odškodnine ne izplačajo kar tako moj primer sem že opisal pa ga bom še enkrat takole gre imel sem avto zavarovan pri GRAWE ko mi je srna zaprla pot in sem z osemdeset km na uro zapeljal v obcestni jarek pri GRAWE so mi pojasnili da mi škode ne bodo povrnili kajti srne nisem zadel avto pa uničil najbrž namerno za odškodnino kljub temu da sem imel v avtu pet in sedem let stari hčerki čeprav imam GRAWEMOBIL mi nadomestni avto ne pripada kajti nesreča se je zgodila manj kot 50 km od doma krijejo pa tako in tako samo mstroške prevoza do nujne med pomoči(zato je rešilec mar ne)v mojem primeru ga ni bilo k sreči……….

New Report

Close