Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija kašelj

kašelj

Pozdravljeni,

hčerka je pri 3 letih imela kronični bronhitis, takrat je opravila vsa testiranja, ugotovljeno je bilo, da ni alergična na nič, potem je bilo štiri leta vse o.k., nakar se je zdaj pojavil tako trdovraten kašelj, da se ga kljub zdravilom, inhalacijam pri zdravniku, morskemu zraku nikakor ne moremo znebiti. Kašlja tako močno, da se pripogne in se komaj izkašlja, ta kašelj je najbolj trdovraten zvečer, zjutraj, ne izgine.

Kaj menite, kje bi lahko bil vzrok za to ( pred leti so rekli, da lahko bronhitis preraste v asmo – je to znak ali pa morda gre za alergijo). Kaj naj storim – poleg navedenega, kuhanja čajev z medom ne vem kaj še lahko storim.

Za odgovor se vam zahvaljujem.

poskusi z eteričnim olje 31 , jaz ga uporabljam ob vsakem prehladu in sicer tako, da ji ga daš od 1 – 2 kapljici na žlico meda in seveda v izparilnik, prav tako pa jo lahko po prsih spredaj in zadaj namažeš s kremo materine dušice. Oba izdelka sta zeliščna, izdeluje jih švicarska firma JUST, o kateri boš lahko veliko prebrala na formu starši staršem, podi po iskalniku “just” in boš videla za kaj vse uporabljajo starši te izdelke in kako so kvalitetni. poskusi in srečno

Mojca, poskusi odkriti vzrok za tvoj kašelj s pomočjo Bicom metode ! Marsikomu je že pomagalo odpraviti težave .
Lp in srečno

Pozdravljena Zorka,

kakšna pa je to Bicom metoda?

LP, Mojca

Bicom prav nič ne pomaga, na začetku imaš občutek, da se v tvojem telesu res nekaj spreminja, po 15-ih terapijah pa ugotoviš, da to ni to, sicer pa ti rečejo, da so nekatere alergene odpravili, pa se pojavijo novi itd…., osebno vem, da sem denar metala skozi okno.

Človek pa poskusi vse

hi, jaz sem kaselj vedno odpravljala po napotku babice toplo olje na krpo in na prsi, le da sem metodo malo posodobila. V lekarni sem kupila modre zelejaste obkladke, ki jih lahko segrejem v mikrovalovni. Sicer traja par dni, ampak pri nas je pomagalo, ko so zatajili vsi sirupi.

lp
Manja

Spoštovani!

Pri otriju s suhim dražečim kašljem, je lahko vzrok virusni infekt, pa tudi lahko alergije in bolezni nosu ter želodca. Priporočam, da vašega otroka peljete na pregled k pedijatričnemu pulmologu, ki pa bo tudi izključil alergije kot vzrok kašlja.
Lep pozdrav.

New Report

Close