Najdi forum

Pozdravljeni forumaši!

Prosim vas, če kdo med vami ve, kje bi lahko dobila Kartušo črno?
Vem, da v Ljubljani jih prodajajo privat pa ne vem kje?
Če ima kdo naslov ali tel. št. prosim, če mi napiše. Hvaležna vam bom.

Lep sončen dan in veliko sončnih žarkov vam želim
Doroteja :-)))

Dobro se z dobrim vrača:-)))

hehehe zelo dosti podatkov si nam dala…..še dobro, da vsaka kartuša paše v vsak printer, fax…. hehe LP, pa veliko sreče!

-----------------------------------------------------------

kartuše in polnila za HP, Lexmark, canon in epson tiskalnike.
v trgovinah po vsej Sloveniji!
cenik in seznam trgovin si oglejte na http://www.tiskajpoceni.com
pošljemo tudi po pošti.
Bakus: MB 02-4215245, 040502388, 031203841
do 80% ceneje.

Evo, prepisano iz oglasa.

Jaka, kaj bi mi brez tebe?

Sister

Kartuše je v večini primerov možno dobiti na vseh servisih in v tgovinah zračunalniško opremo. Pomembno je, če že ne poznaš oznake kartuše, da veš, za kateri tiskalnik jo potrebuješ in to poveš trgovcu, ki pa naj bi vedel, katera kartuša gre v tvoj tiskalnik. Za katere tiskalnike je možno uporabaiti kartušo, piše tudi na strani embaže od kartuše ali na hbrtni strani, kjer je s skrogcem označeno, za katere tiskalnike se uporablja katere kartuše. Kartuš je resnično ogromno vrst, zato si velja zapomniti oznako tiskalnika, za katerega jo potrebuješ.

Drugače pa je v LJubljani trgovina Petra Marketing d.o.o., ki prodaja tudi reciklirane kartuše, ki so za več kot polovico cenejše od originialov, a kljub temu za domače potrebe kar uporabne. Pomembno je le, da se pove, da potrebuješ hitro sušljivo črnilo. Zadovoljna boš tudi s ceno, verjemi.

marija (1)

Saj vem katero kartušo rabim za tiskalnik Lexmark.

Samo sem pozabila napisati, ker se mi je zelo mudilo z otročkom k zdravniku in se opravičujem, če koga moti, da nisem napisala znamko tiskalnika.

LP, Doroteja

hehehe ne moti…. Jaz sem ravno včeraj kupil črno in barvno kartušo za mojega Epsona, pa foto papir, da bom spet slike delal..hehehe samo ti verjetno moj nasvet ne bi koristil, ker sem iz MB…. Je bilo vse o.k. pri zdravniku? LP!

Zdravo jaka 13

Saj vem, da se hecaš, ker te rada berem in si kul tukaj na forumu.
Pri zdravniku je vse bilo dobro, edino kar je smo malo prelahki, bo treba bolje papcati. Vsepovsod imajo kupiti za dolivati barvo, jaz pa rabim kartušo in potem lahko kupim za doliti barvo. V tem je problem. Danes z možem greva še nekam pogledati. Sem pa iz KP.

Lep dan ti želim
Doroteja

Važno, da je vse ostalo o.k., na teži bo pa že pridobil/a …. LP! Pa veliko sreče pri nabavi kartuše!

New Report

Close