karnise, MB
Ljube, prijazne duše,
ne bit hude, ker ta tema ni glih najbolj za sem. Ampak tu ste take frajerke, ki toliko veste.
Iščem karnise za na nizke poličke, da bi potem gor dala zavese namestno vrat. Predstavaljam si kaj ne preveč okrancljanega, kovinskega.
Telefonski imenik je na temo Maribor in zavese nič kaj obetaven. Ker pa z dvojčkoma, dojenčkoma, ne bi rada ravno na vseh koncih mesta vlačila vozička in otrok iz avta, sprašujem za namig. Kam pogledat. Ali imajo te reči tudi v Obiju in Baumaxu ali Merkurju?
Hvala!!!
Probaj poklicat v Dijani.Tam šivajo zavese in tudi karnise prodajajo. Jaz sem iskala karniso skoraj 4m dolgo in mi jo je gospod pripeljal kar v celem kosu, tako kot sem želela. Mogoče imajo take kot ti rabiš ali pa ti bo sigurno svetoval. Žal pa nimam več njihove telefonske. Pozanimaj se; Šivanje in prodaja zaves Dijani, je pa v Melju.
Vem za dvojne, ki šivajo zavese in prodajajo krnise, vendar niso ravno poceni. Eno je Zavesa – imajo prostor na Gregorčičevi (za Študentskim servisom), eno pa so Zavese Godina?, mogoče sem sfulila ime, vendar lokal je sigurno na “Štrosmajerjevi”(tam ko so ti lokalčki pri tehničnem faksu).
V Baumaxu in Merkurju jaz karnis nisem nikoli videla. Zagotovo pa jih imajo v Obiju, tam tudi šivajo zavese. Aja, pa Rutar tudi.
Jaz sem svoje karnise in vso potrebno kramo kupila v Ikei, ker je bilo bolj ugodno.
Evo, upam da sem kaj pomagala!
Lp, Monika
Ojla,
te moram kar tukaj pozdravit. :))
Saj veš služba. Sem se vrnila po 1letu z velikim priokusom. … Ampak, srečna sem, da Žan raziskuje svet malih in spoznava prijatelje. Do sedaj sploh ni bilo problemov pri varuški, še nič ni jokal. Ni jokal ja, on… mami pa kar vsak dan. Bi ostala kar doma, če bi lahko.
Uživaj z otroci maksimalno.
Za karnise pa poglej še v RUTARJU.
Pozdrav vsem tvojim domačim,
mi3je
KARNISE VSEH VRST LAHKO KUPITE
ZAVESE GODINA PARTIZANSKA CESTA 23, MARIBOR
ZAVESE GLORIA MIKLOŠIČEVA ULICA 5, CELJE
ALI SI NAROČITE PO SPLETU http://www.pletenje.eu/karnise
LP JASNA