Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost karmen

karmen

ojla,zanima me kakšne so vaše izkušnje KARMEN STROPNIK pri zanositvi.Koliko vas je z njeno pomočjo zanosilo,kolikšna je cena 1 pregleda

Predlagam ti, da poklices Karmen in jo vprasas. Z veseljem ti bo vse povedala!

Draga Metka,
masaža stopal je pomagala že mnogim parom in tudi meni saj sem po vseh problemih sedaj v 24. tednu nosečnosti in je vse O.K.. Drugače pa ti svetujem, da pokličeš Karmen in se z njo pogovoriš glede podrobnosti.Srečno!

koliko časa si pa hodila,da je nucal in ali ti je takoj povedala ali bo uspešno ali ne

Pozdravljena,

Jaz sem s terapijo ravno na začetku. Je vsekakor izredna, prekrasna tudi za pogovor, izredno pozitivna , če samo pomislim, da je imela 18 (IVF) poizkusov,
vemo kaj vse je že preživela….Cena pa je 5.000, 00 SIT / terapijo (ena ura).

lep dan

Jaz sem imela deset zaporednih masaž. Koliko masaž boš imela je odvisno od diagnoze. Ena masaža pa traja kar celo uro in v tej uri se ti res posveti. Zelo pa je pomembno, da ne izpustiš nobene masaže saj to ni tako kot bi šla na aerobiko in bi si rekla; danes grem no ja pojutrišnem pa se mi ne da in mogoče bom šla šele naslednji mesec. Uspeh kot vidiš je. Vem pa da si mogoče malce v strahu kako to izgleda in če ni to nekakšen larifari. No Karmen je seveda strokovno usposobljena, zatorej jo pokliči in se z njo pogovori.Pa veliko uspeha ti želim.

Jaz sem v preteklih letih poskusila tudi bioenergetika pa dr. Smiljaniča, a ni bilo uspeha. Če danes razmišljam, mogoče bi mi tudi prejšnja dva pomagala, če bi seveda jaz to v glavi takrat resno jemala. Tako pa sem šla z nelagodjem, nerodno mi je bilo – skratka, šla sem s tem, da ne bo nič iz tega, larifari in seveda tudi nič ni bilo. Ta vzhodna medicina ima drugo logiko, kot smo jo mi navajeni, zdravi dušo in telo in govori o energijah, tam te ne odpravijo s škatlico zdravil, tudi sam moraš nekaj zase narediti. Pa še to: dr. Smiljanič mi je pred leti rekel, da je vitamin E na vzhodu znan kot vitamin plodnosti in mladosti ter da ga je največ v zeleni, da si jo naj malo naribam in jem solato 2x/teden, jaz sem pa mislila, da je zelena samo za juho. Zato kar brez predsodkov pokliči Karmen, ko bo led prebit, bo lažje.

New Report

Close