Karin vas pozdravlja!!!
OOOO Ajdica
Ja brca in še kako brca. Kaj praviš pozdravček deževen, jaz nikjer ne vidim dežja he he he……………. Mogoče Karin vidi dež heeeeeeeee verjetno ne kot jaz ne. Kak si mi ti Ajdica? Kako si preživela te lepe vikende? Jaz sem celi teden bila v vlaganju in sinoči z možem in hčero smo šli na Ankaransko noč in kurc kaj je bilo lepo NIČ……….. Se sploh ne spodobi noči. Turistov pa ufffffffffffff………….
Od danes se je začela Koperska noč saj veš, da morajo bogi reveži kaj zaslužiti denarja. Pridi še ti pa gremo skupaj na Kopersko noč haaaaaaaaaa………
Lep sončen pozdravček pa piši kaj………..
Doroteja
Moram res kaj več napisati, saj me ni bilo tako dolgo. Prišla pa sem nazaj hvala bogu na Primorsko, saj sem tu doma, tako da me je pričakalo sonce. Bili smo v Dalmaciji, naša punčka je zelo uživala, kopala po cel dan in še popoldan ji bilo treba spat kot to počne doma. Vsak dan (no čisto ne vsak) sva z možem na dopustu telovadila in mogoče se bo sedaj kaj naredilo , če ne pa čakam septemeber ko grem na laparo in šele takrat bomo videli kje je in kako naprej. No upam da mi ne bo treba na operacijo…
Drugače pa me v službi čaka ogromno papirologije in kar ne morem začeti delati , še sem pod vplivom dopusta. Aja M naj bi dobila 04 ali 11 avgusta. Jo imam kar precej zmešano odkar sem nehala jemati klomifen. Prejšnji ciklus mi je zaostajala kar 1 teden, sem bila že happy, pol pa nič.
P.s. Doroteja tudi jaz sem bila v soboto na ankaranski noči, čudno da te nisem videla, lahko bi se zaletela v tvojega bušija verjetno je že ogromen.
Še enkrat ti čestitam za fantiča, saj sem ti pisala da je pri nas sedaj na vrsti fantek, ker punčko že imava , kajne !!!! To so tudi moje vsakonočne sanje… , no pa sej bo enkrat, mora….
lep pozdrav s primorske….
Karin ja to pa res, da imam velikega bušija kot, da bi bila noseča 6 mes. Samo, da je vse uredu samo me še žuli izvid iz Lj. Tako, da bo pri naši hiši se smehljal najin sinko. Joj kako je mož srečen še bolj je zato srečen, ker mu je oče pred kratkimi umrl pa vsaj, da je naslednik pri hiši, ker nimajo še vnučka imajo samo vnukinjo. Ko mi je gin. povedal, da je lulek so se mi kar oči posvetile možu pa isto in nasmeh na obrazu. Ko je bil tako nemiren je gin. mislil, da je punčka. Je rekel gin. joj kako je fantek navihan. V materinsko knjižico mi je že vpisal, da je fantek.
Samo, da je živo pa zdravo po teh vse preostalih mukah kaj ne?
Lep dan tudi tebi in uživaj
Doroteja
Draga Ajda
Pridi k nam na obalo pa bomo vsi uživali haaaaaaaa kako bo lepo……….
Letos še nisem bila nič na obali samo sem se sprehajala. Saj veš, če vidiš vsak dan te ne mika, da bi se kopala. Pa tudi sem tako nerodna in se bojim, da ne bom padla. Še doma na ravnem se spotaknem in padem, saj sem neki dan tako padla, da so verjetno mislili, da je v Kopru potres he he he….. Ampak res veš kako me je zabrisalo, ko sem vlagala sem imela v pred sobi mokro in sem šla proti wc. in me je tako zabrisalo, da sem mimo umivalnika treščila sreča, da nisem padla na umivalnik ufffffffff kako se je mož ustrašil, tašča pa se začela takoj jokati joj kaj bo………. Ker po naravi je moja tašča bolj panična ampak je zlata ženska meni pa zlata tašča………….
Lepo se imej in pridi kaj na obalo k nam………….
Doroteja