Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! karikatura kot darilo

karikatura kot darilo

Zanima me, če katera ve kje bi se lahko naročila izdelava karikature na podlagi fotografije. Rabim za fanta, ki ima v soboto rojstni dan, pa že nimam več idej kaj naj mu kupim pa sem se spomnila tega.

Hvala za vašo pomoč,

LP

Super ideja.Kje to delajo v bližini Kopra….LP

jaz nekoga poznam,ampak fifa, zate je najbrž že prepozno..

hava, sem že našla. Je ful dobr vžgal

Živijo!

Kje si našla? Mi lahko več poveš? Zelo dobro idejo si mi dala, zato te prosim, če mi lahko poveš kam naj se obrnem??!

lp

Mene tudi zanima kje ste dale narisat? Lahko dobimo informacije???

LPt

preko interneta sem našla karikaturista, kateremu sem potem poslala slike na podlagi katerih je naredil karikaturo. Sama sem pa povedala kaj in kako naj nariše. Ful je blo dobro darilo pa hitro mi je narisal tako da priporočam.
Evo prilagam njegov naslov:
[email protected]

Tud mi smo lansko leto dali delat po sliki. Rezultat katastrofalen, raje se ne spomnim, karikaturista našla po internetu in ga tud drago plačala po povzetju.! Bog se usmili!!!

Tija, bom preverila. Mi smo za dva sodelavca dali delat sliko po fotografiji. Obraz je bil “taprav”, ostalo pa je bilo narisano glede na vsebino, ki je bila primerna za obdarovanca. Izdelal ju je nek slikar iz Kopra (mogoče iz Izole). Če te še zanima, bom poskusila dobiti podatke. Javi se mi na mail!

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

Pa kaj takega? Ni ravno karikatura, se mi zdi pa kljub temu krasno darilo.
https://www.facebook.com/pages/Metka-Galerija/497566253604024

Karikatura pri Matu je špica! Cena/izdelek/odnos/želje naročnika priporočam. 0 41 878 598

New Report

Close