Najdi forum

Kardinal Rode kmalu doma?

Se bo naš Kardinal Rode kmalu vrnil domov? Komentarji pod videom niso prav nič vspodbudni.

http://24ur.com/novice/slovenija/kdaj-se-bo-vrnil-rode.html

Pač slovenska foušija in nerazgledanost.

Fouš so pač, ker je nek Slovenec uspel v življenju (prišel tik v vrh ene od najvplivnejših organizacij/držav na svetu).

Nerazgledanost pa v tem, ker plebs meni, da je RKC kriva za njihovo (našo) bedo tu pod Alpami.

Ja, med drugim je tudi RKC kriva za bedo tu pod Alpami.

A za bedo v tvoji glavi tudi?

kr se mene tiče nej kr tam ostane kjerkol že je

Če se te ne tiče se menda lahko tut vrne, a ne? Vendar že dolgo noben Slovenec ni dosegel toliko kot on.

ok tadej, mislim, da tle ni nobem dvomu, da se ti ne bi oglasu, če se kej vere tiče :))

in ja kr se mene tiče je loh tle al tam, če bi loh zbirala naj bo daleč stran od tle

Uh, si napadalna. Ne razumem, kako je lahko nekdo prizadet že z njegovo prisotnostjo. Če pa gre za tvojo žensko naravo da mal ujedaš, glej da ne grizeš. 🙂

tudi zaradi mene je lahko kjer hoče, za mene je Rode ena hinavska rit da mu ni para-bljak

Seveda gre pri vsem tem za klasično slovensko “foušijo” in nestrpnostjo do sposobnejših sodržavljanov. Ako komu uspe vsaj malo splezati iz podalpskega blata, ga je treba vleči nazaj!

Seveda gre pri vsem tem za klasično slovensko “foušijo” in nestrpnostjo do sposobnejših sodržavljanov. Ako komu uspe vsaj malo splezati iz podalpskega blata, ga je treba vleči nazaj![/quote]

Iz slovenskega blata v vatikanski drek?
U, huda karijera!

Pa Slovenija zame ni blato, tista parazitski lopovski Vatikan pa je!

New Report

Close