Karcinom dojke
[email protected] – lahko pošlješ tudi telefonsko – je vseeno lažje
Zadnje obsevanje sem imela 22.4.2021, prej pa kemoterapije in operacijo. Lahko mi pišeš na [email protected]
Pozdravljene!
Najprej bi rada povedala, da ste vse ženske, ki se borite ali ste že zmagale boj z rakom dojk, zame neverjetno močne in skupaj z vami držim pesti za uspešno zdravljenje in okrevanje. Da pa se predstavim še sama, sem študentka babištva in trenutno zaključujem študij s pisanjem diplomskega dela, ki se dotika teme raka dojk. Pravzaprav raziskujem uporabo deodorantov in antiperspirantov med slovenskimi ženskami, s čimer želim ugotoviti njihovo ozaveščenost o morebitnem vplivu teh kozmetičnih izdelkov na razvoj raka dojk. Eden izmed ciljev diplomskega dela je tudi ugotoviti, ali je razlika o ozaveščenosti med ženskami, ki so bile kadarkoli diagnosticirane z rakom dojk, in tistimi, ki niso bile. Kljub temu, da sem do sedaj že zbrala precejšno število anket, pa je vzorec žensk z rakom dojk zelo majhen, in sem se zato obrnila na forume v upanju, da bi bile morda ženske tukaj tudi pripravljene sodelovati in izpolniti mojo anketo. Anketa je anonimna in vam vzame približno 5 minut časa, meni pa boste res veliko pomagale s tem. Čeprav je ‘le’ diplomska naloga, vseeno upam, da bom z ugotovitvami lahko doprinesla nekaj na področje preventive raka dojk in tako pustila nek svoj delček v boju proti tej bolezni. Še enkrat želim srečno vsem in se iskreno zahvaljujem za vsak izpolnjen vprašalnik. Tukaj posredujem tudi link do ankete: https://1ka.arnes.si/a/23765
Hvala vsem!
Če te karkoli zanima ali pa rabis samo nekoga za pogovor, mi lahko pišeš na mail [email protected], pa ti javim se telefonsko številko 😁
Ali pa se pridruži najbližji skupini Europa Donne, tam boš dobila vse odgovore in podporo ostalih članic.
Vse dobro