Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost karate-otroški kimono

karate-otroški kimono

hojla,
ali ima kdo morda še svoj kimono iz rane mladosti (št.130) za prodati, ali pa veste kje se ga dobi po zmerni ceni?
hvala

si pa mejhna:)

fata je ninja:)

kup raj novo, sj otroske so mal cenej, pa kaj ves kok so rablene rasfukane, pa kok so prdel v njih pa prepojene z znojem pa se s cim.

drugace pa probaj v salomonovem oglasniku, pod sport, tam zmeraj kdo prodaja, nove pa v kaki sportni trgovini, v BTC-ju jih mas ko toče.

lp

Who wants to taste my general tso…you want to taste my general tso
I’m-a give it to you now
Who like my chopstick

I never seen nothin’ like you before
I can kick you higher than you can kick me
I can kick you way up into a tree
Who wants a taste of my oo-long tea? ho ha ho ha ho chi chi

Everybody in the phone book name chang wanna see my wang?

You will fall down and break a leg
Everybody wanna see me break a leg? well i don’t
But i like fried rice and i got lice
Ching chow woah ching wang woo wice

Take a **** have to go eat my **** kung-fu
Want my buffet? you fucking gay, ah

Wai-lo hit you with the hay stay the **** away
Hit you in the balls. only americans eat soy sauce
And my soy sauce is for you, i can put it in your shoe

Watch this- i can tiptoe while you take a piss
In my bathroom spy on you while your little boy shits
Waaaaaaaai-yah!

I can kick you if you don’t pay the bill
And if you want a little mint, that’s fifty cent, bitch

IHa, i don’t suppose ha haha huh?
Huhhhuhu huh

chinese freestyle:)

_____________________________ neumni ste in taki boste tudi ostali ! _____________________________

Khehe, prdel… ja ziher, k se full napenajo…

nikol neves:)

_____________________________ neumni ste in taki boste tudi ostali ! _____________________________

poglej na http://www.bolha.com, pod rubriko šport.

:))))))))) jp full sem micena…
…nov je 10.000 , ker pa je verjetno kdo imel izkušnjo, da se je otrok po parih treningih premislu.. pol ima v bistvu neneprden skoraj nov kimono doma odveč..a ne?… tud če sem micena včasih razmišljam k ta velka:))

hvala, sem našla tam …ampak a kdo ve a je kimono za judo isti kot za karate..pa še ene pasove ponujajo zraven…

za judo pa za kej druzga ni ista kimona

za judo je ponavad debelejsa pa mocnejsa ker so vbistvu samo metanja in bi jih drugace potrgali, ce trenira karate al pa tae-kwon-do (tek na dom:) , pa kups normalno kimono, bele barve

velik srece

p.s.
pa se neki, tamalmu kup se suspenzor za jajca, ker ponavad vids picke na treningu k so zgubljene ko fata v intersparu, pa k nevejo kaj nardit, pol kr brcnejo v jajca:)

aja se neki, pasovi… zacnejo vsi z belimi (kokr vem), pol pa dobijo glede na progres oz stopnjo katero so dosegl, novega, druge barve, nov pas pa stane okol jurja

lp

:)) hvala.. več zvem od tebe kakor od zmedenih staršev na forumu o otrocih…. super senzor za jajca pride kasneje na vrsto zdaj imajo samo vaje za hitri umik.. cilajo se z žogo (ujami ali umakni se…če si zadet 3 skledce…)
pa v čepe morajo žogo brcati..itd…. pač starosti primerno in zabavno…

samo starši so mal smotani ker so vsi kimono nabavili že za prvič tko da sta bila samo 2 brez..in sta se počutila k da ne pašeta zraven….saj veš kako je če si micen fantek in se ne počutiš čist inn…..:))

ja vem

za suspenzorje sm se zajebavu:) sam v bodoce pa maybe neb bla slaba ideja, k mimgrede fases v jajca kej:)

kaj to trenira? karate a? k pr judo glih nekih izmikov ni kokr vem, tm jih sam sopajo z vajam pa z metanjem..

judo je nastal na japonskem ko so prepovedali borilne vescine in je zato judo postal sport, metanja in ne tepez

karate je pa izvorno iz okinawe, en otok med japonsko in kitajsko, pa so se domacini ucil samoobrambe, pa se tam so neki prepovedal to (ce se prou spomnem), zato so pa za orozje uporabljal te kmecke pripomocke, pa nastala se ena zvrst karateja kjer je vglavnem akrobatika pa ples.

pol se je pa raspaslo to po celem svetu, pa vsak neki po svoje, zato pa mas zdej miljon teh sol.

vazno da je zabavno za tamauga, to glej, da se mal okrepi pa da ma kej za pocet medtem ko se zabava, to je ful pomembno, pol pa ce bo hotu to nadaljevat al pa kej druzga, bo ze starejs pa mu mal iskusenj.

lepo da se truds za tamauga… SJ JE TVOJ!!:))
pa tud bl pridn bo k bo zmatran, ce pa ne bo, pa lahk trenerju se kakega jurja stisnes da ga bo se bl gnal:)) da bo pol doma mir:)

lp

Moj otrok trenira karate in smo mu lani kupili opremo za 6000 sit…

Lahko ti jaz zrihtam na naši šoli :))

Z veseljem, hvala se bom kar na mail oglasila.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close