Najdi forum

kapučino lahko??

Bi kdo vedel lahko 1 skodelico kapučinota na dan?Mislim tistega instant,ki ga kupiš v trgovini npr.od Jacobsa,ali to lahko samo škoduje?

Hvala za odgovor,lp

Pozdravljena,

sama sem do nosečnosti mogoče spila eno kavo na mesec, sedaj v nosečnosti mi pa preprosto paše in diši piti kavo in jo spijem tudi večkrat na teden. Pravijo, jej in pij tisto kar ti paše…ma magari je to čokoada:-)))

komot…jaz ga tud spijem tistega od jacobs irish cream, pa vsako jutro svežo kavico…verjemi, da ti ne bo škodovalo…

Jaz tudi že celo nosečnost skoraj vsak dan pijem od Jacobsa kapučino – 1 na dan ponavadi z veliko mleka,…včasih pa, če me zamami tudi mičkeno skodelico prave kave,…pravijo, da 1 na dan ne škoduje, tako da si jo kar privošči.

pa, pa M.

jaz spijem 1-2 kavi na dan. menda pa ni škodljivo če jih spiješ do 4. tako, da če ti paše ti kar:)))

Če nimaš težav zaradi kofeina, potem si kar privošči!

Komot si lahko privoščiš – pa tudi če bosta to 2 skodelici na dan;)))
Jaz sem velika ljubiteljica kave in mi je G rekel, da ni nič narobe, če človek ne pretirava.
LP,
Nina
21 t

jaz spijem eno do dve na dan, mogoce je ena izmed dveh tudi prava, turska. vedno pa z mlekom, ze od nekdaj, ne zaradi nosecnosti. Sigurno ti ne bo skodovala, pa naj recejo kar hocejo!!!!

pozdravcke in brce

New Report

Close