Najdi forum

Kapsule-ananas

Odločila sem se za njih in vzela 10 dnevno kuro.Zanima me, če ima kdo pozitivne izkušnje z njimi in je tudi shujšal v določenem času, kot piše?Prosim, da se mi javite z vašimi izkušnjami.

Tina,

Uporabi iskalec, mislim da gre za tiste Bioform kapsule… pred casom je bila ena zelo zelo obširna debata o tem, predvsem je polno komentarjev ljudi in injihovih izkušenj. Preišči torej starejše odgovore.

Lp,
Goran

Tina,

jaz sem jih vrnila, ker ni bilo učinka. In tudi ne poznam niti ene, ki bi ji pomagale.Ne zanašaj se na čudežno moč kapsul, ampak se rajši odloči za zdrav način hujšanja. O tem je bilo tukaj ogromno napisanega, lahko pa se pridružiš skupini, ki ima ob četrtkih srečanja. Predlagam ti tudi, da poišči naše teme na forumu Srednja leta, kjer se družimo dekleta oz. ženske, ki bi rade zgubile kakšen kilogram.

Pa pusti svoj mail, če te zanimajo srečanja.

LP,Kaja

Sodelavki sta lani preiskusili 10 dnevno kuro. Obe sta bili razočarani nad učinkom oz. neučinkom.

Tudi pri meni so se tablete izkazale kot neuspešne.

Tablete so zavajanje potrošnikov in če bi bila sama inšpektor, bi strogo kaznovala vse prodajalce vseh teh “super” tabletk in čajev….no prosim, mi pa smo naivne, ki vse to plačujemo. N e p o m a g a n i č!
Edini recept: Manj žri….kruto vendar resnično. Pa ne mi zamerit!

Tudi jaz in moja sodelavka sva se odločile za kapsule ananasa in jih jemale po priloženem navodilu, vendar ni bilo čisto nobenega učinka, celo zredile sva se za kakšen kilogram. Zaradi te izkušnje osebno ne verjamem v take čudeže. srečno!

Že nekaj mesecev nazaj sem poizkusila kapsule ananasa in učinka ni bilo. Mislim, da nas žejne peljejo čez vodo. Enkrat sem padla na limanice drugič ne bom več.

Lp Mojca

New Report

Close