Kapljice za oči
Živjo!
Vem, da tole vprašanje ni čisto primerno za tale forum, ampak vseeno upam, da mi bo kdo lahko pomagal.
Ali morda kdo pozna kakšne kapljice za blago vnetje oči, ki se dobijo v lekarni BREZ recepta? Namreč nekaj me že par dni srbi levo oko in ko sem se hotela naročiti na pregled pri svoji zdravnici, sem izvedela, da je na dopustu in da se vrne ravno takrat, ko grem sama na morje, tako da še lep čas ne bom mogla priti do nje. Na forumu “Družinska medicina” sem zdravniku opisala svoj problem in je rekel, da gre verjetno za vnetje in da bi potrebovala kapljice, ampak kako naj kapljice dobim, če pa ne morem k svoji zdravnici na pregled?!?! Zato me zanima, če obstajajao kakšne, ki se dobijo brez recepta in da pomagajo pri lažjem vnetju oz. prehladu oči.
Najlepša hvala!
Visin oz. Visine ne vem točno kako se napiše
saj greš lahko h kakšni drugi zdravnici ali pa vprašaj v lekarni. Mislim, da bo tale Krpanova informacija kar prava.
saj jo gotovo nadomesca drug zdravnik.
visine ja, samo za vnetje bojo mal premal. pri vnetju je fajn vedet zakaj/odkje ga mas. ker visine kaplice so bolj tko.. ko imas mal prehlajene oz mal rdece ucke, ce te pecejo po recimo smucanju. so bolj.. sterilna voda:)
lp
Saj je kr nekaj kapljic, ki ti jih dajo brez recepta. Visine npr.
Hvala vsem za informacije. Sem vprašala, če jo nadomešča kakšen zdravnik, pa so mi rekli, da ne in da bom morala kar do konca meseca počakat :(( Kot sem pa že rekla, me oko malo srbi in peče (pa še to ne ves čas), kaj hujšega pa ni, zato mi nekako niti ni do tega, da bi hodila k dohtarju.
visine kapljice kupi pa malo se pri apotekarju pozanimaj!
Lahko pa probaš tud PROCULIN. Te kr fanj pobelijo oko.
LP
Forum je zaprt za komentiranje.