Najdi forum

Kapljice proti krčem!

Našega dojenčka so začele mučiti kolike. Dobili smo kapljice sab – simplex. Vem, da najverjetneje ne bo veliko bolje, pa vendar, zanima me, ali so lahko kakorkoli škodljive?
Hvala, lep pozdrav!

Škodljive niso (baje), pr men pa tud koristne niso ble. Mislim, da moraji ti krči miniti. Pri meni ni pomagalo nič, ne kapljice, ne dieta. So pa trajali krči okrog tri mesece.

Lp Lela

naši hčerki pa so zelo pomagale – seveda pa jih je treba dajati redno, pred vsakim dojenjem oz. hranjenjem. zelo pa se obnese tudi telovadba z otrokom – z nogicami, rokicami,… in potem hitro odvede pline iz črevesja. aja, še to – če je otrok lačen, se stanje samo poslabša – torej, ko ima krče, ga kar podojite.
srečno!

Tudi jaz sem jih pri otroku koristno uporabila in sicer pred vsakim dojenjem po 15 kapljic (po žlički). O škodljivosti pa je težko govoriti, naravnih stvari skoraj da ni več. Naše telo sigurno ni narejeno za te umetne substance, ampak kam pa pridemo, če bomo samo o tem razmišljali – ubrati je potrebno neko srednjo pot in s tem tudi živeti.
Pri mojem malčku so krči ponehali šele okrog 5.meseca.

Kapljice niso škodljive. Pri naši deklici na žalost kljub rednemu jemanju niso prav nič pomagale. Je pa pomagalo to, da sem se držala stroge diete ter da sem sama pila veliko čaja “bebe” (čaj za otroke – janež, kumina). To pride v poštev, če dojite. Po nasvetu starih mam, pa sem hčerki dodajala po žličkah čaj, pripravljen iz neoluščenega ječmena. Zvrhano žlico neoluščenega in opranega ječmena prelijete z dvemi dcl vode. Pustite, da voda zavre. Vsa skupaj naj vre še 5 minut. Nato čaj odcedite in ohladite. Čaj se po žličkah daje otroku pred in po hranjenju. Pri naši hčerki, je bilo to uspešno. Popolnoma krčev res ni odpravilo, so pa bili blažji in krajši.
Neoluščen ječmen je mogoče kupiti na Ljubljanski tržnici.
Sami smo se bojevali s krči polne tri mesece, potem pa so lepega dne, kot bi odrezal izginili.
Lep pozdrav!

za krče so najboljše KOROŠKE KAPLJICEoz.VETROVNE dobi se jih samo na koroškem ,lahko pa pošljejo tudi po pošti.nam so samo te pomagale

se strinjam s ta zadnjo – te kapljice so zakon!!! Naš ni imel krčev, ampak ker je bil samo dojen in ni imel niti flaške za čaj, mu po poti ne moreš dati ničesar, pa smo dali eno kapljico tega na dudo in je lepo zaspal nazaj in počakal do doma. V glavnem se splača poiskusiti!!!

Oj,
nam so rekli da mamo kolike, pa smo ugotovili, da ne smem jesti lubenice, čebule in cvetače, pa so se kolike čudežno prenehale.

Lp

kje se pa kupi te koroške kapljice. imate kakšen mail ali tel. št.

Naročijo se na tejle tel. številki: 02/8750702

🙂

Koroške kapljice so sam cuker.

New Report

Close