Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Bolezni srca in ožilja Kardiologija kapilaroskopija

kapilaroskopija

Spoštovani!

Zanima me kdo izvaja kapilaroskopijo obnohtja in če lahko na kratko opišete kako izgleda pregled.

Za odgovor se vam najlepše zahvaljujem.

Skušal sem izvedeti kje izvajajo kapilaroskopijo obnohtja. Bil sem prepričan, da jo izvajajo na Dermatološki kliniki. Vprašal sem dva zdravnika Dermatološke klinike, če mi lahko pomagata do pravega naslova. Nista mi mogla pomagati. Prav tako negativen odgovor sem dobil na Kliniki za žilne bolezni.

Prosite zdravnika, ki vam je priporočil kapilaroskopijo, da vam pomaga s kakšnim naslovom, kjer boste lahko opravili naročeno preiskavo. Preiskava ni boleča.

Drago mi bo, če mi boste sporočili ta pravi naslov, kar mi bo koristilo, če me bo še kdo vprašal zanj.

Lep pozdrav!

prim. Boris Cibic, dr. med.

Lep pozdrav! prim. Boris Cibic, dr. med. Društvo za zdravje srca in ožilja Slovenije www.zasrce.si

Spoštovani!

Po današnjih informacijah to menda delajo na ”Soči”.Žal nisem mogla 100% preverit informacije,ker sem danes prepozno klicala in zdravnikov ni bilo več v službi.
V ponedeljek bom zagotovo vedela.Takrat vam javim ali podatek drži ali ne.

Lepo pozdravljeni in hvala za vaš odgovor.

Spoštovani!

Tisti ponedeljek je že zdavnaj mimo in ker obljuba dela dolg,se ponovno javljam.
Soča seveda ni pravi naslov.
Pravi naslov za pregled je Medicina dela in športa v ZD Center (Metelkova).Čakalna doba 7 dni.

LP in ostanite še naprej takšni kot ste!

Kapilarografijo bom opravljala v Bolnici Petra Drzajat v Ljubljani

New Report

Close