Kanibalizem
No, tema res ni za na mlade, vendar sem ravno brala članek v Mladini o kanibalizmu. Ste brali?
Natrosenih je bilo polno lovskih, med drugimi tudi naslednja (govor je bil tudi o pitju krvi in kaj ta stori organizmu): Titova štipendistka iz Medvod, je bila pri 20 še devica. Nekega dne se je zbudila in videla na postelji kri. Čas menstruacije še ni prišel. V mednožju je ZAČUTILA tampon (kako naj bi bilo to mogoče, mi ni jasno). Čudno se ji je zdelo, ker ga sama ni vstavila. Z roko seže v mednožje, začuti trakec tampona, prime in tampon izvleče. Vendar to ni bil tampon kar tako…. Bila je miš, ki se ji je zvečer prikradla v mednožje (morda samec). Videla je luknjico, dišave pa so jo prepričale, da je storila naslednje: Pregrizla je deviško kožico in se naslajala nad krvjo, ki je špricnila iz nje… Zaradi pomanjkanja kisika je umrla v njeni nožnici. Ahhh…
To je samo naklučje lahko se zgodi tudi tebi
To me spomni na nasl. vic: Kako slonica uporabi tampon – Usede se na ovčko ;))))
Kaja v kateri stevilki Mladine si to brala??
Ja faaaaaak 🙂 To je ista scena kot tista Sara pri Preverjeno, ko naj bi konec prejšnjega leta rodila Jezusa..:Da ne omenjam da naj bi bil sveto spočet…Bla bla bla…Traparije, ki poneumljajo ljudi.
Ajojjjj, upam, da to ni resnična zgodbica, sicer ne vem kako bom od sedaj naprej spala. Mogoče s tamponom? : )))) Brrrrrrrrrrrrrrrrr, sovražim miše!!!!!!!!!!
Včerajšnji.
zdej vem kam mi je miška spizdla! MOŽNO SAMO PRI NAS! 😉
post scriptum (or something like that…)
a ni kanibalizem tisto ko ena vrsta je osebke iste vrste? miš – medvoščanka = al oboje H. sapiens al oboje Mus musculus domasticus? 😉
haha, /me bangs his head
Naslov članka je Okus človeka, govori o kanibalizmu (osebek poje drugega osebka iste vrste), vendar govori članek še o nekaj drugih stvareh. Med drugimi tudi o medvoščanki in Mus musculus domEsticus ter pitju krvi. Preberi si.
pardon, se ubistvu nikol nism latinščine učil…my street latin peša 😉
škoda k ne listam Mladine… no ja, mogoče pa spet ni škoda…
In ti si tko trapasta, da to verjameš ? kaj vse se bodo še spomnili, da bi privabili bralce …
ti res nisi čisto pri sebi.ha ha da ni bila janševa štipendistka
Ne verjamem, da je kakšna iz Medvod lahko bila pri 20 še devica. Še posebno, če je bila Titova štipendistka. Te so bolj pridne od drugih ali ne?
Še enkrat preberi moj post in ne izpusti beseda lovska, kar pomeni v pogovrni slovenščini nekaj takega kot “za lase privlečeno”, če bo kaj bolj razumljivo v malce spremenjenem pogovrnem jeziku. Kaj vse se bodo morali ljudje še naučiti, da bodo znali pravilno prebrati še tako preproste stvari?
Kaj je višek medsebojnega zaupanja? Če se kanibal in kanibalka gresta 69.
Treba je vedeti, kdo in kaj je pisec. Blaž Ogorevc valjda! Kljub temam za vse dlake pokonc postavt med našimi največjimi stilisti. In zasebno prijazen medo! Hja, dobro je, da ko kaj beremo, že iamo referenčni okvir popucan, pa naj magari beremo Lady, Cosmo ali Mladino.
lenja2
Lenja2… Za nekatere stvari pa res ni potrebno poznati referenc, da se ti zdijo smešne in neresnične… Sploh pa ne sodim človeku… Verjamem, da je Blaž prijazna “zverina” v zasebnem življenju, vendar me ob branju tega članka to prav nič ni zanimalo in me tudi ob branju naslednjih njegovih člankov ne bo. Se mi je pa zdelo zelo smešno. In to ni edina stvar, ki me je pri temu članku nasmejala. Pa lep pozdrav.
Forum je zaprt za komentiranje.