Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Kronična bolečina – fibromialgija Kandida ali kaj drugega?

Kandida ali kaj drugega?

Spoštovani!

Zaradi številnih simptomov, med katere sodijo kronično zaprtje in s tem povezani hemoroidi, ki jih že več kot 2 meseca ne morem pozdraviti ne s svečkami Eulatin ne s prehrano, ter lepljivo blato, vetrovi, močan zadah iz ust, obložen jezik in mandelji, na katerih so občasno bele kepice, včasih pa kar grozdi, ki zaudarjajo, beli tok in vedno večje splošne utrujenosti (spim tudi 10 in več ur, a se ne odpočijem) in brezvoljnosti, sem pomislila, da imam kandido.

Prosim za kakšen namig, ali ima moja domneva realno osnovo ali pa je z mano narobe kaj drugega. Opazila sem namreč, da imam v predelu jeter bolj izbočeno telo kot na levi strani zgornjega trebuha. Hvala!

Kreacija

Žal imam na temo kandide premalo znanja za kakšen verodostojen nasvet.
Na našem forumu so na to temo objavljeni številni prispevki, poskusite najti kaj koristnega zase.

O vlogi kandide lahko preberete ekstremno nasprotujoča si stališča. Alternativna medicina oz. zdravilci ji pripisujejo krivdo za vrsto težav (), uradna medicina trdi, da ni kliničnih dokazov o tem, da bi kandida povzročala bolezenske simptome. ( in )
Sami se morate odločiti, komu boste bolj zaupali.

Če vas naštete težave obremenjujejo, lahko brez škode poskusite z izločevalno dieto in boste sami na sebi preverili njeno učinkovitost.

Več o tej temi najdete na forumu Zdravilstvo: .

Lepo vas pozdravljam!

New Report

Close