Najdi forum

Kandida

Spoštovani g. Golenhofen,
slučajno mi je “pod roke” prišla reklama za zatiranje kandide, ki je ponujala tudi rešitev testa. Slednjega sem rešila in ugotovila prisotnost kandide. Test sem z grozo reševala, saj imam skoraj vse simptome; utrujenost (vsak dan po službi moram it za pol ure počivat, ker se počutim zelo izčrpano), nejevoljna, napadi lakote, piva nikoli nisem pila letos pa kar rada spijem kak kozarec ali dva na teden, več ne, meni je že to veliko. Hja tudi zredila sem se za 10 kg v letu in pol. Skratka ko sem sprocesirala to, kar mi je pokazal rezultat in vse besede mojega očeta (da sem čisto zakisana, ker uživam nezdravo hrano, kadim, stresno živim ipd) sem pričela raziskovati po spletu, od očeta si bom sposodila tudi knjigo o kandidi in naredila sem test z vodo. Seveda je prisotna. Veliko časa prebijem za računalnikom (pred 14 dnevi sem končala s študijem na daljavo) in včasih opazim da me prav sklepi bolijo ker imam toliko časa roko na miški ali pa če predolgo tipkam. Ali je kandida torej prisotna že v sklepih? Vem da to lahko ugotovite šele s terapijo, pa me vseeno zanima vaše mnenje saj imate bogate izkušnje.
Naslednja zadeva je pitje kave- danes sem jo pila brez sladkorja in mleka. Zelo rada pijem kavo nisem pa zasledila ali je dovoljena ali ne, poleg tega niti ne vem s čem naj no nadomestim?
Glede jedilnikov ipd pa sem si že veliko prebrala na spletu,kreaitvnosti pri kuhanju pa mi ne manjka.

Zanima me še sledeče; ali lahko pričakujem še večji upad volje in porast utrujenosti, sploh prve dneve/tedne diete in kako se naj spopadem s tem?

Hvala za vaše odgovore.
Alenka

New Report

Close