Najdi forum

Pozdravljeni,
spomladi bi rada s fantom malo porajzala po Kanadi. V Vancuvru imava prijatelja, kjer bi se ustavila za kratek cas, nato bi jo mahnila proti Torontu, od tam pa na otok Viktorija, kjer imava znance, ki bi jih lahko obiskala. Kako nama priporocate potovati, kaj nama svetujete? Vsa zadeva bi morala biti poceni, saj so najini studentski proracuni bolj ali manj nizki. Cas, ki ga imava na razpolago je priblizno mesec dni. Rada pa bi se hkrati tudi povprasala ali obstaja kasna Slovenska skupnost, kjer bi se dalo ceneje prespati za kaksen dan ali maksimalno dva ob najini poti? Morda bi naju kasna Slovenska druzina bila pripravljena vzeti za dan pod svojo streho? V proti placilo sva pripravljena kaj pomagati.

V naprej se vam zahvaljujeva in vas vse po svetu lepo pozdravljava.

Najprej opravicilo, ker odgovarjam na lasten post, toda zgrozila sem se, ko sem pogledala svoj post in opazila, da sem naredila napako pri opisu potovanja.

Torej, s fantom bi zacela v Rochestru, (NY, ZDA), kjer imava prijatelja, od tam bi potovala preko Niagarskih slapov v Toronto in iz Toronta na zahodno obalo Kanade, v Britansko Kolumbijo, na otok Viktorija, kjer nameravava obiskati znance.

Lep pozdrav vsem!

Morda ti bo ta naslov kaj pomagal..

http://www.zdruzenje-sim.si/drustva_sam.html

Drugače pa pobrski še malo po i-netu. Je dosti tega. 🙂 Veliko sreče.

Uživi v cvetju!

Miša,

upam, da še spremljaš forum! Tudi midva s fantom imava v mislih v mesecu marcu enako potovanje, s tem, da bi mogoče potovala z vlakom, znani “Canadian”, od Toronto do Z. Za pot računava recimo 3 tedne, ker bi rada šla še boardat v Rocky Mountains. Mogoče vidva že vesta kaj o tej povezavi, trajanje, cena? Kdaj nameravata iti vidva?

Midva bi potovanje enako kot vidva začela v NY kjer živi prijateljica.

Oglasi se!!!

p.s. druži nas tudi omejenost sredstev!
p.s. poglej si forum kam na počitnice, kjer mi dajejo nasvete glede potovanja po Kanadi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close