Najdi forum

Hvala, Ana. To je lepo slisati 🙂 Lep pozdrav.

Veš Klaus… J’s sem tut ena.. Sprašujem neumnosti 🙂 Tudi Mikka je moj nick.. 🙂

Hvala še enkrat za vse. Sploh ne morem verjeti, da se najde še kak slovenec široookeeega in doooobregaaaa srca! Res hvala!

Karte za koncert? Sem k’r v un hostl pisala in jih prosla, če mi jih lahko nabavijo in so jih! Tut kanadčani so očitno face 🙂

Te bom pa ziher še kaj povprašala, ker vidim, da si en tak fajni komunikativni možiček.. Pa da si rad čas vzameš za vse nas.. Si kot kakšen angelček na tej strani 😉

Lep teden in užiiiviiiiii do sonca in nazaj!

Klaus, ali te lahko tudi jaz nekaj vprasam? Kaj potrebujem za potovanje v ZDA, star sem namrec 14 let . Grem s teto k stricu. Zavarovanje in dovoljenje iz občine , da lahko potujem s teto . Ali še kaj? Kakšno je sedaj vreme v ZDA? Ali je vroče? Hvala za odg.

Greg,

kolikor vem ne potrebujes vize (ce gres za manj kot tri mesece), vendar pa bi zelo priporocal, da imas prevedeno dovoljenje starsev, da lahko potujes s teto. Amerikanci so te dni zelo spanicirani z razlicnimi ugrabitvami otrok in vzemejo takele potnike pod povecevalno steklo. Brez dovoljenja starsev imata lahko s teto precej zoprno srecanje z ameriskimi imigracijskimi oficirji (ki so ze tako zelo neprijazni in izredno avtoritativni). Aja, ko prideta na mejo, bosta morala izpolniti obrazec I-94 in placati USD 6 (vsaj toliko je bilo lansko leto, vzamejo pa samo ameriske dolarje in kreditne kartice). Ostalo si pa ze napisal…

Vreme…. kam pa gres? Amerika je zelo, zelo velika dezela… Trenutne vremenske razmere za posamezne kraje in podrocja lahko najdes na http://edition.cnn.com/WEATHER/

Lepo se imej!

Hvala ti Klaus za odgovor, grem v Las Vegas in Salt Lake City. Lepo se imej , Greg.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close