Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Kamp – zadnjič preden se odločimo!

Kamp – zadnjič preden se odločimo!

Zdravo, punce!

No, še zadnjič, preden se odločimo, v kateri kamp bi šli.
Če ima katera idejo:
– srednja ali južna Dalmacija (lahko otoki)
– majhen kamp (ne kaj podobnega istrskim kampom ali tistemu v Zatonu)
– tik ob morju, da nam ni treba pakirat za na plažo
– plaža, primerna za 2-letnika.

Poznava sicer super kamp Tri žale na Korčuli, kjer je ponavadi do 12 šotorov, šotor imaš na plaži, toaletno torbico lahko kar v kopalnici, gazda je super … Edino: plaža ni ravno najboljša, pa zvečer se je treba odpeljati z avtom, če hočeš iti kam na sprehod.

No, če ne bo nobene ideje, potem gremo na Korčulo, sicer pa bomo še videli …

Hvala vsem, jasna

Žal sem tudi sama brez idej – lepo prosim, povej, na katerem koncu Korčule je ta kamp.

M.

Joj,a mi lahko poveš,kako zgleda plaža v Zatonu? Imamo 8.m. starega dojenčka in bomo v apartmaju blizu kampa.A je kaj sence,in če je možno imeti majhen bazenček na plaži.Res hvala! Žal, pa nevem za noben kamp,ki bi bil primeren za tvojga pikca.

Na Pelješcu je tudi en kamp, s katerim je bila prijateljica zadovoljna. Je seveda bolj divje, malo robinsosko, če ti odgovarja.

Midva z možem sva prav zaradi teh želja postavila prikolico v Sv.filip i jakov (malo naprej od Zadra) v kamp Đardin.Kamp ima 4 zvezdice, je čisto pri morju, v senci, ima čudovito plažo za najino 3 letnico, zelo čiste wc-eje!! z vedno toplo vodo ,z avtom se praktično samo pripelješ, ga parkiraš in po koncu dopusta spet vžgeš :))))

…zelo priporočam….

Bina, a imajo v tem kampu velike parcele za veeeelike šotore? A je v sezoni gužva, se da rezervirat?

Otok Pag, Novalja, kamp pa Straško.
Mi hodimo tja že par let in smo zadovoljni. Je senca, luštna plaža za malčke-kamenčki , do centra pa lahko greš peš- 15min

Joj, Sv. Filip i Jakov, kraj mojih otroških počitnic. Vedno se mi je zdelo naj naj. Seveda priporočam.

ta kamp je na poti proti Račišču, nasproti Pelješca. Midva sva eno leto, ko sva imela s sabo čoln, hodila čez na pelješac na kavo. Drugi pa surfajo čez.

Lp, J.

ojla!

No, zdaj pa prosim še za en kup podatkov: kakšna je kapaciteta kampa, torej, koliko je kaj ljudi v njem, ali se da kaj rezervirat oz. ali je sploh potrebno, ali je gužva v drugi polovici julija, ali se da na interentu kaj videti.

Res ti bom hvaležna za vsako informacijo. zdaj malo razmišljava, da bi šla do tega Sv. Filipa i Jakova in če bi nam bilo všeč bi ostali, sicer pa bi imeli sabo tamal iglujček in bi šli naslednji dan naprej na Korčulo.

Lp, Jasna

Zdravo!

Najbrž je Zaton večini ljudi super, samo mi smo bolj “dalamtinski tip” in nam ni bilo preveč všeč (da o cenah ne govorim: za 14 dni smo dali v kampu toilko kot bi na Korčuli za ves mesec ali še več).
Ob plaži je borov gozdiček s senco, kjer smo bili mi vse dni. Lahko pa se seveda pražiš na peščeni plaži pod senčniki. imajo izposojo ležalnikov, dogaja se kar nekaj (aerobika v vodi, na suhem ipd.). Je otroško igrišče (čeprav bolj tako tako). Sicer pa je guuuuužva na vsakem koraku. seveda, če prideš zjutraj dobiš prostor tudi za bazenček.

Seveda je v redu, ker je nizka voda in peščena plaža – za otroke, samo mi ne maramo gužve in hrupa in kar je najhujše, da moraš pakirat vse stvari in iti na plažo – res smo malo razvajeni s Korčule.

Lp, J.

poglej na:

Jasna

Živjo!

Kamp v FJ je kar precej velik. Tako na hitro bi lahko rekla, da je v njem okrog 100 prikolic, vendar je kamp zelo razpotegnjen, tako da ni nič natrpano, vsak ima svojo kvadraturo, na kateri lahko dela kar koli. Ves kamp je v senci, ima dva kompleksa wc-jev. V vsakem kompleksu je 6 stranišč in 4 kabine za tuširanje in kar je najbolj važno-stranišča so zeloo čista, redno imajo zaposleno čistilko, ki jih čisti, vedno je tudi topla voda za tuširanje. Pred temi kompleksi je prostor za pomivanje posode -4 lijaki, v bližini pa še 4 žari-tako, da imaš lahko piknik-mi ponavadi organiziramo skupaj kar vsi iz naše “ulice”.
Plaža je skoraj zraven-10 metrov. Na plaži imaš tuše,razne bare, igrišča za otroke,peskovnike,gugalnice,tobogane,pedaline in vodni park (za tiste malo starejše).

Aja, v kampu imaš tudi trgovino in pred kampom pekarno,mesnico in prodajano sadja -pa tudi domačini pred kampom prodajajo lubenice in paradižnik, pa tudi večjo trgovino z živili.

Zvečer ti avta sploh ni treba vžgati-od kampa pa vse do Turanja je “promenada”, ki ugaja predvsem otrokom-veliko stojnic,sladoleda,palačink, voženj z avtomobilčki….kar ti kar precej izprazne denarnico.

mmmm…kar prijelo me je ,da bi se kar danes odpeljala tja. Mi gremo v začetku julija.Letos bomo s seboj vzeli tudi kolesa, da se bomo zvečer odpeljali v Biograd ali v Sv.Peter, kjer imajo ponavadi ob vikendih koncerte. Lansko leto sta nastopala Jasmin Stavros in Colonia.

Če te še kaj zanima, kar vprašaj….

aja…lansko leto je lastništvo kampa prevzelo Avtomobilistično združenje Hrvatske, tako, da je najbolje, da glede rezervacij vprašaš kar njih. Kolikor pa opažam, mislim, da rezervacija ni potrebna.

Lep dopust, bina

New Report

Close