Kamp Medulin
Zivjo! Spet tema, ki bi bolj pasala na drug forum, ampak… tam sem že preverila, pa imam občutek, da niso najbolj naklonjeni počitnikovanju v Istri. V glavnem – mi želimo iti kampirati v Medulin zaradi tega, ker se mi zdi zelo primeren za našega miškolina in tudi za očija in mamico…. senca v kampu, primerna plaža, čisto morje, dogaja se, mesto je luštno…. Edino kar me moti, so malce slabše toalete.
A slučajno kdo ve, če so kaj renovirali oz. kako je letos s toplo vodo?
Lp,
Kati
Živjo Nike!
Za gužvo vem, ma načeloma meni kar paše, da se ful dogaja. Temu primerno pa planiramo postaviti šotor že čez dobra dva tedna…. in ga potem imeti postavljenega dlje časa (nekaj časa bomo mi, potem žlahta, pa spet mi….). Nabavili smo res “tuto-completo” vse! Veliko je pripomogel tudi tvoj nasvet, tako smo “ubodli” tudi en orng hladilnik. Eto, še en mini-TV, da bo mož lahko videl finale Eura, pa bo popolno.
Samo ena stvar me pa res vedno bolj skrbi: tole frdamano vreme! Zato pa me zanimajo tuši… lani se je voda grela še na sonce….
Zelo upam, da se bo v dveh tednih vsaj približno segrelo…. drugače si bomo našo super kamp opremo lahko kar na vrtu razstavili…….
Čakajoč na sonce………….
Kati
Rolerji, kolesa.. to gre vse zraven! Ta mal bo letos v prenosni posteljici, midva bova spala pa kar na tisti turbo blazini… lani smo bili na njej v igluju kar vsi trije in nam je bilo čisto OK… sicer par noči, ampak smo spali…
Tistih tvojih blazin pa tudi jaz nisem nikjer videla…. kje pa si imela priliko, da si jih sprobala (če se prav spomnem, si napisala, da je full dobr na njih spati…)? Bi tudi mi mogoče imeli………
Kati
Imamo eno blazino prevlečeno z velurjem ( kot turbo maksimus) široko cca 120cm in eno gumiteks blazino široko cca 80 cm. Za malčka letos ne bomo vlačili zložljive posteljice s seboj in bi potrebovali še eno ležišče.
Spi se na gumiteksu odlično (kot doma), kupili smo jo pred tremi leti v Intrersportu, od takrat naprej pa so te blazine izginile iz obličja zemlje ( v Intersportu so rekli, da je uvoznik zanje postavil tako visoko ceno, da niso konkurenčne velurjastim blazinam),
Nike
he he he, jaz pa tam full rada berem in se zabavam…
ker non-stop visi gor par tipov, ki so tako zelo pametni, vse so prepotovali, na vsako vprašanje vedo odgovor samo oni in to 100% drži, vsi ostale pa smo kure, ki se premikamo po črednem nagonu.
Blagor nam in forumu, ki nam je naklonil vsaj teh nekaj izbrancev (če že ne več… :)))))))
Mi smo dolga leta hodili v kamp Stupice v Premanturi, v Medulin pa na sprehode…..tako smo se večkrat ustavili tudi v njihovih WC-jih…..poden total!
Ali pa so nas v Stupicah tako razvadili…..vsi WC-ji so tam prenovljeni, samo kaj, ko je novi lastnik navil cene do neba in čez, uvedel parcele in jih celo za to sezono nekatere celo pomanjšal….!!!!
Za šotore je pa itaq predvideno samo ob recepciji, na skoraj 45 stopinjskem klancu…..
Gremo letos raje na PAG !!! Straško!
LP