Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja kamp Kovačine – Cres – že bil kdo?

kamp Kovačine – Cres – že bil kdo?

Zanima me če je že bil kdo v kampu Kovačine na Cresu?
ALi je urejen, pa kakšna je plaža, ali je to velik akmp, ali je blizu mesta Cres in se da iz kampa do tja peš????

Najlepša hvala za vsak odgovor, Pika

Kaj vse se najde na internetu… 🙂

http://www.camp-kovacine.com/Kamp.htm

Mislim, da boš našla vsaj nekaj odgovorov na svoja vprašanja.

Lp, Pu

To stran sem si že ogledala, ampak iz izkušenj iz prejšnjih let vem, da dobiš takole po internetu drugačno predstavo kampa, kot potem v resnici je. Zato so me zanimale izkušnje tistih, ki so tam že bili!

Pa hvala, vseeno.

Če je kdo bil tam, še vedno prosim za kakšno izkušnjo.

Lep pozdrav, Pika

Mi smo letovali v tem kempu dve leti zapored in meni je zelo všeč, ampak predvsem nudistični del.Mi smo imeli šptor postavljen v drugi vrsti od morja,sence je malo manj(oljke)če imaš srečo dobiš prostor pod borovci.Sanitarije so zelo lepo urejene,skoraj vse so prenovljene.V kempu je dokaj urejeno otroško igrišče,vsak dan so animacije,zabave,..Sprehajalna pot vodi ob morju do meste Cres,lahko pa se do mesta odpeljes tudi z vlakcem.plaže so v nudističnem predelu skalnate,med njimi pa je nekaj predelov s kamenjčki za otroke in nikoli niso bile prezasedene.V oblečenem predelu pa je plaža “narejena”(beri:stopničke za v vodo,tuši,pomoli) skratka zrihtano
lp pija

Zivjo!

Jaz sem bila tam, ko še nismo imeli sinka. Bil mi je všeč, plaža pa bolj tako. V bistvu odvisno kje imaš šotor. Do mesta smo šli pa vsak večer, pa zjutri po svež kruh. Res je bilo super.
Tudi za večerno razpoloženje je poskrbljeno, glasba, …

LP

Živjo!

Mi imamo v Kovačinah že nekaj let postavljeno prikolico in zdi se mi kar idealen kraj za dopust z otrokom.

Predlani in lani so prenovili še dva stranišča s tuši…,plaža je različna,kot so ti že druge napisale,miru je ravno dovolj za tamale,enkrat na teden je v kampu živa muzika in zraven je še polno animatorjev za otroke.
Podnevi je vsak dan organizirana animacija za otroke ob plaži…

Do mesta lepo počasi hodiš kakšnih 20minut ob morju,sicer se tam ne dogaja ne vem kaj ampak se kar da.Polno kafičev in sladoledarjev pa štanti mal za pofirbcat;)

Imaš tudi letni kino pod zvezdicam-stoli so sicer navadni ampak je kar zanimivo.

Upam,da sem kaj pomagala.
čao

NO STRES ON CRES DRŽI KOT PRIBITO ČE STE NATURIST NI NIKJER LEPŠE ,MOGOČE BI BILO ZA UREDIT DA SE OBLEČENI NE SPREHAJAJO PO FKK KAMPU IN CESTICI NAD PLAŽO  ČE JE FKK NAJ BO ZA VSE ENAKO MENE OSEBNO NE MOTI MNOGE  NEMCE ,IN AVSTRICE PA JA .

New Report

Close