kamp Kovačine – Cres – že bil kdo?
Kaj vse se najde na internetu… 🙂
http://www.camp-kovacine.com/Kamp.htm
Mislim, da boš našla vsaj nekaj odgovorov na svoja vprašanja.
Lp, Pu
Mi smo letovali v tem kempu dve leti zapored in meni je zelo všeč, ampak predvsem nudistični del.Mi smo imeli šptor postavljen v drugi vrsti od morja,sence je malo manj(oljke)če imaš srečo dobiš prostor pod borovci.Sanitarije so zelo lepo urejene,skoraj vse so prenovljene.V kempu je dokaj urejeno otroško igrišče,vsak dan so animacije,zabave,..Sprehajalna pot vodi ob morju do meste Cres,lahko pa se do mesta odpeljes tudi z vlakcem.plaže so v nudističnem predelu skalnate,med njimi pa je nekaj predelov s kamenjčki za otroke in nikoli niso bile prezasedene.V oblečenem predelu pa je plaža “narejena”(beri:stopničke za v vodo,tuši,pomoli) skratka zrihtano
lp pija
Živjo!
Mi imamo v Kovačinah že nekaj let postavljeno prikolico in zdi se mi kar idealen kraj za dopust z otrokom.
Predlani in lani so prenovili še dva stranišča s tuši…,plaža je različna,kot so ti že druge napisale,miru je ravno dovolj za tamale,enkrat na teden je v kampu živa muzika in zraven je še polno animatorjev za otroke.
Podnevi je vsak dan organizirana animacija za otroke ob plaži…
Do mesta lepo počasi hodiš kakšnih 20minut ob morju,sicer se tam ne dogaja ne vem kaj ampak se kar da.Polno kafičev in sladoledarjev pa štanti mal za pofirbcat;)
Imaš tudi letni kino pod zvezdicam-stoli so sicer navadni ampak je kar zanimivo.
Upam,da sem kaj pomagala.
čao