Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Stomatologija Splošna stomatologija kamenček v zobu

kamenček v zobu

lep pozdrav,

zanima me kje bi si lahko dala narediti kamenček v zobku,mi je zadnje čase zelo všeč,pa še zanima me ali je to obstojno ko ješ,ko si umivaš zobe…kakšen je postopek in cena in ali to vsi zobozdravniki delajo-če sploh.Hvala in lep dan

Spoštovana maicha,

ko jeste in si umivate zobe, kamenčki zagotovo ne odpadajo – kam bi pa prišli, če bi zobozdravniki to gor lepili vsaj trikrat dnevno:).
Kje vam bodo to naredili pa ne vem. Najbolje bo, da se pogovorite s svojim zobozdravnikom ali pa vprašate tistega, ki kamenček že ima na zobu:).

vem da v celju delajo v kozmetičnem salonu,me pa zanima če slučajno vi veste kje se še da narediti?hvala

SPoštovana maicha,

žal ne vem.
Vsekakor pa menim, da sodijo posegi na zobeh k zobozdravniku in ne k kozmetičarki.

pojdi v mulerja ,tam prodajajo set s swarovski kristali,ki si jih sma namestis…enostavno in zacasno.men je super ratalo,vrjamem pa da ne drzi tok casa.ampak saj si ga nazaj nalepis.cena:3500 sit

sem šla v mullerja v mb pa nimajo več.je mogoče kdo iz lj,ki bi vedel,da v lj v mullerju še imajo?da ne bom brezveze hodila:)

New Report

Close