kamasutra
Zanima me, če si je kdo sinoči (nedelja, 19.8) ogledal film Kamasutra in kakšen se vam je zdel.
jaz sem ga gledala ene pol, pol me je pa zmanjkal. Do koder sem ga gledala, se mi je zdel v redu. Gledala sem ga pa od tam, ko je šla Maya v šolo Kamasutre. Kaj se je zgodilo potem??
Jaz sem ga gledala in je bil kar o.k. Začuda se mi ni spalo. Je pa veliko za povedat kaj se je zgodilo. V glavnem spala je z Jaijem, kiparjem, potem je šla na grad za priležnico kralju. Kralj je ugotovil, da spi z Jaijem in ga je dal ubiti.
To je fulllll skrajšana verzija.
Ja, ej, kolk grozno, ko so Jaija ubili. Meni je bil ful luštkan, kaj pa vam. Medtem ko uni kralj se mi ni zdel nič posebnega. pa tudi Maya je bila bolj lušna kot Tara.
meni se je ves film zdel zelo zanimiv, sem pa po pravici rečeno mislila, da bo več poudarka na sami kamasutri, ne pa na ljubezenski zgodbi… Ampak kljub temu sem bila pozitivno presenečena…
Meni pa razen enih par malo bolj intimnih/erotičnih scen ni bil nič posebnega. Tako kot je rekla xy, veliko več poudarka je bilo na sami ljubezenski zgodbi. Pravzaprav sem glede na naslov pričakovala več. Všeč mi je bla pa glasba.
Tudi jaz sem mislila, da bo več erotičnih prizorov. Nisem pričakovala ljubezenske zgodbe. Zelo pa mi je bilo všeč, ko je učiteljica kamasutre Mayi rekla, da so pravila kamasutre zato, da moški skozi telesno ljubezen dobi občutek, da je ljubljen. Vendar pa, ko med ljubimcema res zraste prava globoka ljubezen, takrat pravila niso več potrebna. In pa še: vtis je name naredil tudi konec. Maya gre bosa in svobodna stran, novi usodi nasproti, brez strahu, kljub vsemu hudemu, ki ga je doživela in kljub temu, da za seboj ni pustila nobenih vezi. Pogumno, žalostno, a polno upanja.
Jaz sem tudi pričakovala več erotičnih prizorov, pa je blo vse skupaj bolj malo. Niso mi pa bili všeč tisti nasilni prozori s strani moških.Med sexom, mislim. Pa ona deklica, ki so jo ponudili kralju, je bla tudi stara kakik 13 let. Žalostno, če se to res dogaja še danes.
Meni je bil všeč.Srca vseh ljudi, dobrih in slabih, revnih in bogatih, moških in žensk ne morejo izbirati, kadar jih preplavi ljubezen. In konec je bil veličasten. Maya odide s tokom življenja, bogatejša za pravo ljubezen, ki ostane živa, tudi, če mora človek umreti.Doživeti pravo ljubezen je milost in bolje je hudo trpeti ob izgubi, kot tega nikoli doživeti…
Men je bil film noro dober, čeprav sem ga že drugič gledala! tut men niso bli všeč tisti krvavi prizori, vse ostalo pa si zasluži oceno pet!
Filma nisem gledala včeraj ampak enkrat prej. Kot spev ljubezni si film zasluži odlično ampak kot Kamasutra – po mojem mneju ne. Edino erotično – dražjiva se mi je zdela glasba. LP
Filma nisem gledala včeraj ampak enkrat prej. Kot spev ljubezni si film zasluži odlično ampak kot Kamasutra – po mojem mneju ne. Edino erotično – dražjiva se mi je zdela glasba. LP
Jst mam doma Soundtrack iz filma … veckrat uzivam ob poslusanju ..
poleg tega sem ugotovil se eno paralelo z Loreeno McKennitt .. v eni pesmi ma isto melodijo, kot je v filmu.
lp
Forum je zaprt za komentiranje.