Najdi forum

Kam z otroci na morje?

Imam dve mladi nadobudnici 2in 1 leto. Zanima me, kam naj se odpravimo na dopust, da bo za otroke najbolj primerno. Lansko leto smo bili v prikolici, pa se ni najbolj obneslo- poleg tega, da sem morala prav toliko kuhati, pomivati in pospravljati, pa še loviti malo po kampu, mi ne pade na misel, da bi se spet odpravili še enkrat tja. Imate kakšno dobro idejo?

Saša

Pozdravljena,

mi smo bili 2 leti nazaj v Metajni na otoku Pagu.Najeli smo privat apartma, ki je imel eno malo in eno veliko sobo , veliko teraso , dolgo predsobo, tako da so se otroci mirno igrali v času , ko sem jaz kuhala.Plaža je bila takoj pod hišo,tako da ni bilo treba hoditi daleč.

LP, Kaja

Če so otroci majhni je zelo o.k. Rab-Lopar. Plaža je peščena, voda pa 30 m do kolen in ne rabiš preveč tekati za otroci, da ne bi šli v globoko vodo. So pa tam hoteli in apartmaji.

Sama imam s prikolico cisto drugacne izkusnje. Lani sem bila v prikolici z enoletnikom in je bilo super.Cele dneve smo bilu zunaj, jedli smo zunaj…, in nasemu malcku se je to zdelo imenitno. Sicer je tudi hodil okoli samo ni bilo nic drasticnega. Mislim da pri vas ni kriva prikolica ampak vse ostalo,
edino kuhanju se lahko izognete, vse ostalo pa bo tudi letos ostalo – letanje za otroki, minimalno pospravljanje..
Ce mislite, da tega ne zmorete si preskrbite varstvo za otroka za nekaj dni in odidite sama z mozem na kratek oddih, potem bo tudi skupen dopust prijetnejsi.

Mi hodimo že od vedno v kemp, od enega leta naprej. Loviti jih moraš vsepovsod, tudi, če greš v hotel, edino tam ti ne bo potrebno kuhati. A bodo v hotelu otroci v jedilnici pri miru ali jih bo polna jedilnica in boš morala tudi tam za njimi letat? Zame je najbolje v kampu, pustiš otroka (seveda le toliko, da ga imaš na očeh), da dela lih kar ga je volja.

LP Lela

P.S.: jaz sem se že ob rojstvu soočila s tem, da zdej 10 let ne bom mogla početi, kar se mi bo hotelo.

Za morje ne vem, sem vam pa odgovoril na vase vprasanje na forumu Rekreacija, ce ste vi tista Sasa.

Lansko leto smo bili v hotelu Bonaca v Bolu na Bracu. Fantasticno!!! Vse je vkljuceno (vsi obroki so samopostrezni, hrane pa ogromno). Imeli smo 9 mesecno hcerko s seboj in smo jo ravno zaceli privajati na pravo hrano. Izbira je bila dovolj velika, da je vedno jedla kaj novega. Pomili in pocistili so pa v hotelu! Pot tja in nazaj je kratka, saj letis z letalom (45min). Sli smo preko Kompasa.

New Report

Close