Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! kam se pritožiti

kam se pritožiti

Vrtnarsko podjetje kuri sredi vasi sveže vejevje in od tega smo zadimljeni v radiusu 2km že tretje popoldne. Lastnik zemljišča se za to ne zmeni, ker ga je pač dal v najem temu podjetju. Kot je meni znano, je to nedovoljeno, ne vem pa, komu prijaviti. Policiji ali inšpekciji. Ampak kateri? hvala za odgovore!

Prijavi se sicer inšpekciji, a iz lastnih izkušenj ti povem, da žal nima čisto nobenega haska.

Nas je sosed leta in leta dimil s strupenimi, grozno smrdljivimi izpuhi (kuril je lakirane lesne odpadke ina kaj jaz vem kakšnega hudiča še), pa ni inšpekcija niti s prstom mignila.

Zaradi nekaj dni vonja po naravnem dimu (les) se jaz niti ne bi trudila.

Prijaviš lahko kar 112!!!!!!!!!!!

Kurjenje v naravi je prepovedano, ne gleda na letnio čas in na sušo ali padavine!!

Lep pozdrav

Hvala za odg. Če se bo jutri ponovilo, zares pokličem 112, pa da vidim, kaj se bo zgodilo. Bom poročala.

kaj pa vem nenazadnje prijaviš dim, požar na 112, rečeš da se vse kadi, ne govoriš da je to že par dni.
itak če ni prijavil kurjenja pol bodo prišli, ma je vprašanje kdo bo plačal stroške da so hodili brezveze.

Pri nas takoj pridejo pogledat iz gasilskega društva kdo kuri, saj je kurjenje v naravi prepovedano. Imamo pač srečo z GD.
Poskusi in javi na 112, da se tam in tam močno kadi. Upam, da bodo potem to kurjenje na licu mesta prepovedali.

http://www.reklamacije-pritozbe.si

New Report

Close