Najdi forum

Nujno bi rabla pomoč, sm iz mb, ubadam se z agresijo, strahom, jezo, krivdo, obupom…in si ne znam pomagat.

Hodila sem k psihoterapevtu, ampak je ful predrag, tablet nočem.

G.Boštjan mi lahko pomagate?

Imate vi na voljo kake individualne pogovore?

Mi lahko koga svetujete?

Lp

Draga Ena,

ste poizkusili s kakšno metodo sproščanja (globinska sprostitev, joga, meditacija), da v sebi prebudite vsaj malo notranjega miru?

Kolegica iz Kopra in jaz imava tudi individualne razgovore – oba pa delava v Ljubljani. Kolegici, ki učita v Šoli čustvene inteligence v Mariboru, sta trenutno prezasedeni, zato nimata individualnih razgovorov razen za slušatelje Šole čustvene inteligence.

Agresija, jeza, krivda, strah, obup … imajo gotovo svoje vzroke in korenine. Morda bi vam lahko bila v pomoč postavitev družine, ki jo Matej Škufca enkrat mesečno izvaja tudi v Mariboru. Drugih svetovalcev v Mariboru ne poznam dovolj dobro, da bi vam jih lahko priporočil.

Predlagam vam tudi redno ukvarjanje s športno aktivnostjo (po možnosti na svežem zraku), jeseni pa ste vabljeni v Šolo čustvene inteligence.

Veliko notranje moči vam želim!

Boštjan Trtnik Šola čustvene inteligence http://www.cdk.si/sci

a mi lahko priporočite način kako meditirat

Predlagam vam, da si na naši spletni strani naročite CD Globinska sprostitev. Stane 2.800 SIT + poštnina. Na CD-ju je ob prijetni pomirjajoči glasbi posneto vodenje sprostitve – izbirate lahko med moškim in ženskim glasom. V kompletu dobite tudi knjižico z navodili za sproščanje, sicer pa je stvar zelo preprosta, samo prepustiti se morate.

Upam, da vam bo v pomoč!

Boštjan Trtnik Šola čustvene inteligence http://www.cdk.si/sci

New Report

Close