Najdi forum

Najprej lepo pozdravljeni,stara sem 23 let in imam probleme s prekomernim hranjenjem ponavadi se najem tako da me že vse tišči včasih celo bruham,vidim da si sama ne morem pomagat pa bi si zelooo rada,torej zanima me kje bi dobila brezplačno pomoč za osebam z motnjami hranjenja,razen pri osebnem zdravniku? Za odgovor se vam najlepše zahvaljujem in vam želi dan s soncem obsijan.

živjo,
OA – overetares anonimus so zagotovo brezplačni. številko najdeš v dnevnem časopisju. za ostale programe zdravljenja, razen za tiste, ki so pokriti z zdravstvenim zavarovanjem (zdravljenje na Kliničnem oddelku za mentalno zdravje, oddelek za m.hranjenja, določeni zdravniki…), je velika verjetnost, da je potrebno plačati; priporočam, da preveriš po telefonu od številke do številke … in se zraven še pozanimaš kdo izvaja program, koliko časa traja, kakšna je uspešnost zdravljenja …
srečno:)

Lahko se obrnes tudi na Žensko svetovalnico, za vključitev v skupino ali individualno svetovanje. Za daljšo pomoč, kontinuirano, je sicer zaželjen prispevek (simbolični), vendar boš tudi brez tega deležna pomoči.

Ana Ziherl

New Report

Close