Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! Kam po kurilno olje?

Kam po kurilno olje?

Kje se najbolj splača naročiti kurilno olje?

Mi ga prvič kupujemo, pa smo malo zmedeni …

OMV, Petrol, Tuš Jezersko, Agip, Istrabenz ….

Sed
aj imaš tri možnosti:

1. da se voziš od črpalke do črpalke in sprašuješ za ceno ter pogoje
2. da pobrskaš po internetu za cene in pogoje
3. da poiščeš telefonske številke in telefoniraš ter izveš cene in pogoje

Nihče na tem forumu namreč ne ve:

1. koliko kurilnega olja mislite kupiti
2. iz katerega konca Slovenije ste, da vam ne bomo priporočali dobaviteljev iz Primorske, če ste morda iz Štajerske

Smo iz LJ, kupili bi pa za začetek samo 500 l, ker finance trenutno ne dovoljujejo večjega nakupa. Bo treba na jesen počakati, da kupimo še kakšen liter več.

Edini nasvet, ki ti ga lahko jaz dam je, da še malo počakaš in, če je možno, privarčuješ denar za nakup vsaj 1000 litrov. Je pač cenejše. Lahko pa na strani Petrola izračunaš koliko bi te stal nakup. Mislim, da se cene dobaviteljem itak ne razlikujejo toliko. Pa spremljaj gibanje cen kurilnega olja. Mogoče bo šlo še kaj dol. Jaz sicer nisem te sreče. Vendo kupim dražje:)

LP

samo v vednost pred časom je bila na Petrolu minimalna količina prepeljanega oz. dostavljenega KO 700l. Za manj se ni dalo naročiti. Ne vem, če je še vedno tako, je pa potrebno preveriti tudi ta MINIMUM, ki ga posamezna firma dostavlja!

Petrogroup ga ima po 0,756 l.Stroškov prevoza ni. Ceneje je kot Petrol. Da o kvaliteti ne govorim.

Pa en lep dan želim, Joan

Najbrž vozijo po celi Sloveniji?
Sicer pa hvala za informacije!!!!!:):):)

Čakati ne moremo, ker je cisterna povsem prazna, brez ogrevanja pa ne moremo, imamo dojenčka.

Hvala za to informacijo. Bomo poklicali 🙂

New Report

Close