Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! kam odlagate oblačila

kam odlagate oblačila

joj ta moj večni problem, sem že 3 x zamenjala varianto pa še zdaj nisem zadovoljna.
Pridem domov in se v spalnici preoblečem.
Kam dati hlače in jakno ,ki jo bom imela še kdaj oblečeno.??
kam odložiti trenirko v kateri sem doma popoldne..

uh te cunje….
hvala vam ker delite vaše izkušnje z nami

V kopalnici imamo za to poseben prostor ( omara, kjer so na steni obešalniki), kamor obešamo stvari za doma. Zvečer se slečeš in obesiš v omaro, od tam pa vzameš pižamo ,ki tudi visi.
V spalnici pa imava štender z obešalniki in na njega obešava stvari, ki so še za nosit, niso pa čisto čiste za v garderobno omaro. V garderobni omari pa so res samo sveže in polikane cunje.
Tudi otroka imasta v svojih sobah za vrati eno obešalo in nanj obešata kakšno že nošeno cunjo, ki pa še ni za v pralni stroj.

Lep pozdrav !

Trenirko zvečer zložim na nočno omarico. Službena oblačila pa ali dam takoj v koš za perilo (zgornji deli) ali pa zložim v omaro (hlače), jakne obesim v garderobno omaro na hodniku (tam imam tudi plašče). V omari imam posebno polico za hlače, ki so bile že oblečene. Načeloma zgornje dele nosim samo po 1x (izjema so kakšni puloverji, ki jih nosim čez majico), spodnje pa max 3x. Oblačila otrok pa gredo takoj v stroj, ker je ponavadi vse tako umazano, da niti pod razno ne moreta imeti 2 dneva oblečenih istih hlač.

jakne v garderobo(obešalniki), tisto, kar je že nosšeno in trenirka za doma pa je na stolu v spalnici, nikoli ne dam nazaj v omaro, tam imam samo čista oblačila. Potem malo pokombiniram in ko je čas vržem v pranje. Pižamo dam pod povšter prec zjutraj ko vstanem in posteljem

V spalnici imam lesen zaboj-skrinjo kamor odlagam oblačila, ki jih še enkrat oblečem. Nobene stvari pa ne oblečem več kot dvakrat in zato pri nas peremo vsak dan.

jaz pa fuknem od daleč na nočno omarco

A tud npr. zimska krila in hlače oblečete sam 2x …? Pa kavbojke in podobno?

A tud npr. zimska krila in hlače oblečete sam 2x …? Pa kavbojke in podobno?[/quote]

Da!

A tud npr. zimska krila in hlače oblečete sam 2x …? Pa kavbojke in podobno?[/quote]

Da![/quote]

Pol ste pa skoz v čistilnici in pustite tam celo premoženje …

Da![/quote]

ja seveda, pri nas tudi bundo ali zimski plašč oblečemo samo 1x, zato ima vsak član po 7 komadov, povprečno sem pa 6x na teden v čistilnici:))

Uf, končno še en, ki se strinja z mano! Ko je na nočni omarici že prevelik kup in se utegne med spanjem prevreči name, pa gre vse v pranje xD

New Report

Close